آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۰۵۱۴
پرونده ویژه | اردوی جهادی ۹۷

بازگشایی کتابخانه متروکه روستای اوارد/ ۴۵ دانشجوی ساری در منطقه هزارجریب گلوگاه و بهشهر خدمت‌رسانی کردند

مسئول اردوی جهادی کانون شهید بلباسی ساری گفت: کارگروه فرهنگی کانون شهید بلباسی ساری توانست کتابخانه روستای اروارد که سال‌ها متروکه بود را دوباره راه‌اندازی کند و در اختیار مردم قرار دهد.

امیرحسین اولاری، مسئول اردوی جهادی کانون شهید بلباسی بسیج دانشجویی ساری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به  بازده اول فعالیت کانون جهادی شهید بلباسی گفت: فعالیت این کانون در بازده اول در مناطق محروم از پنج تا پانزده مرداد ماه برگزار شد و در طرح تداوم این فعالیت‌ها استمرار خواهد داشت. برنامه کانون جهادی شهید بلباسی در مناطق محروم شرق استان سه تا پنج ساله خواهد بود.

اولاری بیان کرد: خداروشکر توانستیم بازده دوم اردوی جهادی کانون شهید بلباسی را برای دومین سال پیاپی به صورت تجمیعی با استفاده از پتانسیل تمامی دانشگاه‌های ساری با حضور ۴۵ دانشجوی دختر و پسر متخصص در کارگروه‌های مختلف در منطقه هزارجریب گلوگاه و بهشهر به پایان برسانیم.

مسئول اردو کانون جهادی شهید بلباسی ساری اظهار داشت: کانون ما که با هدف توسعه و عمران و آبادانی در عرصه‌های مختلف بخصوص فرهنگی و اشتغالزایی و رفع نسبی آسیب‌های اجتماعی پا به عرصه فعالیت گذاشته است، ابتدا با هدف خودسازی و تزکیه نفس و در گام بعدی برای خدمت به مردم شریف مناطق محروم استان مازندران اقدام به فعالیت‌های انقلابی و جهادی می‌کند.

وی گفت: بازده دوم اردوی ما از ۱۶ تا ۲۲ شهریور ماه برگزار شد که یکی از تغییرات این اردو نسبت به بازه اول که در مردادماه امسال جریان یافت، استفاده نکردن از کارگروه عمرانی برای ساخت و ساز بود؛ چرا که بیشترین هدف ما در این بازده، پرداختن به مسائل فرهنگی و اجتماعی روستا‌های تعیین شده یعنی دو روستای اوارد و پجیم بود تا بتوانیم شروعی بر آن چیزی که در خروجی کار بعد از چندسال از این منطقه انتظار داریم، برسیم.

اولاری در ادامه مطرح کرد: در این بازده توانستیم با حضور پنج کار گروه فرهنگی، اشتغال زایی، روابط عمومی و بهداشت و درمان به آنچه که در این دوره می‌خواستیم، برسیم.

مسئول اردوی جهادی شهید بلباسی ساری خاطرنشان کرد: ما در کارگروه فرهنگی توانستیم تعامل بسیار خوبی را با اهالی منطقه برقرار کنیم و نکته قابل توجه این اردو در بخش فرهنگی بازگشایی کتابخانه‌ای در روستای اوارد بود، کتابخانه‌ای با کتاب‌های بسیار فراوان و ارزشمند و کمیاب که در کمتر روستایی شاهد آن هستیم، سال‌ها متروکه بود و هیچ استفاده‌ای از آن نمی‌شد را دوباره راه‌اندازی کردیم و به شکل منظمی در اختیار مردم و جوانان این منطقه قرار دادیم.
 
وی افزود: کارگروه تعلیم و تربیت مان که با حضور دانشجویان دانشگاه فرهنگیان و نومعلمان شکل گرفته در این اردو هم مانند بازده اول سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را ارائه کردند و در مدرسه برای بچه‌ها کلاس‌های آموزشی و درسی و فکری و همچنین بازی‌های متنوع به همراه بحث‌های پرورشی و تربیتی در نظر گرفته شد که با توجه به فرا رسیدن ایام محرم هر روز در قالب هیات مذهبی دانش آموزان به عزاداری در مدرسه می‌پرداختند و شب‌ها نیز با ما جهادگران در مراسم عزاداری در حسینیه روستا شرکت می‌کردند.

اولاری تاکید کرد: اردوی کارگروه اشتغال زایی نیز همانند دوره‌ قبل کار‌های خود را در عرصه گیاهان دارویی پیگیری کرد، جهادگران در بخش بهداشت و درمان توانستند همانند دوره قبل با انجام دادن پایش‌های بهداشتی و درمانی و همچنین با حضور مشاوران و روانشناسان به اهالی روستا‌های هدف خدمت کنند.

وی گفت: کارگروه روابط عمومی ما نیز با ضبط و تهیه تصاویر و گزارش‌های مختلف سعی در بازگو کردن مشکلات مردم و باخبر شدن مسئولین داشتند و توانستند ارتباط خوبی با اهالی برقرار کنند و نقطه وصل مردم و مسئولین شوند. از جمله کار‌های شاخص این کارگروه سخنرانی و بیان اهداف جهاد و تاثیر کار‌های جهادی و خروجی‌های آن در گذشته برای مردم بود.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: روند فعالیت‌های ما در این منطقه همچنان ادامه خواهد داشت؛ چرا که ما برنامه‌ای سه تا پنج ساله را برای مردم این منطقه در نظر داریم و اکنون به دلیل ارتباط و اعتماد خوبی که بین ما و اهالی ایجاد شد، قطعا در بازه‌های بعدی با استعانت از خداوند منان به خروجی‌های خوبی در بخش آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی منطقه مورد هدف که جزو برنامه‌های مهم و اصلی ماست، خواهیم رسید.

اولاری بیان کرد: این نوید را بدهیم که ان شاءالله در طرح تداوم قرار است از ماه آینده به صورت دو تا سه روزه ماهی یک مرتبه به همان منطقه برویم تا ارتباط‌های ما همچنان با مردم و دانش آموزان حفظ شود تا بتوانیم برنامه‌های خود را در کنار مردم به خوبی پیگیری و اجرایی کنیم.

مسئول اردوی جهادی شهید بلباسی ساری گفت: ان شاءالله بتوانیم با انجام چنین کار‌های خیری ابتدا دلِ امام زمان و سپس دل رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای را شاد کنیم و همچنین با خدمت خالصانه به مردم مناطق محروم واژه‌ «امید» را در آن‌ها زنده کنیم و همچنین تمرین صبر و استقامت را نیز در خود داشته باشیم. امیدوارم بتوانیم ادامه دهنده راه علمدار جهادی، الگوی ما بچه‌های جهادی، شهید محمد بلباسی باشیم و هیچگاه سنگر انقلاب را خالی نکنیم.
 
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار