کد خبر:۷۱۲۰۸۲
شریفی:

حمایت از طرح‌های کارآفرینی و مهارت افزایی دانشگاه‌ها از سیاست‌های کلی وزارت علوم است

مدیر کل دفتر سیاست‌گذاری وزارت علوم گفت: حمایت از طرح‌های مهارت‌افزایی و کارآفرینی دانشجویان و حمایت از تجهیزات آزمایشگاه‌های تحقیقاتی به ویژه در راستای نیاز کشور از سیاست‌های کلی وزارت علوم است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از  اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، شریفی در این بازدید، برنامه‌های این دانشگاه را با اهداف و سیاست‌های وزارت علوم و اسناد بالادستی هم‌راستا دانست و اظهار امیدواری کرد این دانشگاه بتواند یکی از مراکز جغرافیایی مهارت‌آموزی و کارآفرینی منطقه جنوب شرق خوزستان باشد.

وی در ادامه در جلسه با هیئت رئیسه و رؤسای دانشکده‌ها اظهار داشت: با توجه به سیاست‌های کلی وزارت علوم و نیاز کشور به اقدامات خوب و مناسبی که دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیا (ص) انجام داده در حوزه حمایت از طرح‌های مهارت‌افزایی و کارآفرینی دانشجویان و حمایت از تجهیزات آزمایشگاه‌های تحقیقاتی به ویژه در راستای نیاز کشور و مأموریت‌های این دانشگاه حمایت‌های لازم را بعمل خواهیم آورد.

شریفی افزود: دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیا (ص) بهبهان نمونه بسیار خوبی از یک دانشگاه است که برنامه‌های خود را در جهت مهارت‌افزایی، کارآفرینی و حرکت در جهت تبدیل به دانشگاه کارآفرین قرار داده است و تجربه این دانشگاه می‌تواند به عنوان الگویی در بسیاری از دانشگاه‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

 شریفی در بدو ورود به دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیا (ص) بهبهان و پس از زیارت مقبره شهید گمنام و قرائت فاتحه، از مرکز توسعه مهارت‌های پیشرفته دانشگاه و مرکز کارآفرینی و برنامه جامع کارآفرینی، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های کارآفرینی پایلوت این دانشگاه بازدید و این برنامه را بسیار موفق ارزیابی کرد.

وی همچنین در دیدار با دو تن از کارآفرینان شهرستان در حوزه پرورش و تولید گل نرگس بر حمایت از طرح‌های کارآفرینی دانشگاه در کمک به صنایع و جامعه تحت مأموریت خود تأکید کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار