آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۲۷۴۶
رویترز:

خشونت‌های ارتش میانمار علیه اقلیت روهینگیا هماهنگ شده و سازمان یافته است

خبرگزاری رویترزبراساس گزارش وزارت خارجه آمریکا گزارش داد که خشونت‌های بی رحمانه ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا کاملا هماهنگ شده و از پیش طراحی شده بوده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری رویترز براساس گزارشی از وزارت خارجه آمریکا گزارش داد که دولت میانمار طی یک برنامه هماهنگ و از پیش طراحی شده به کشتار جمعی، تجاوز گروهی و دیگر جنایات سازمان یافته علیه مسلمانان روهینگیا دست زده است. 

رویترز نوشت، گزارش وزارت خارجه آمریکا که قرار است طی ساعات آینده منتشر شود باعث تحریمهای جدید این کشور و دیگر اقدامات تنبیهی علیه مقامات سیاسی و نظامی میانمار خواهد شد.

رویترز در ادامه افزود؛ با این حال  وزارت خارجه آمریکا در گزارش خود از آوردن عبارت نسل کشی یا جرائم جنگی علیه مسلمانان روهینگیا خودداری کرده است. 

یافته های این گزارش 20 صفحه‌ای از مصاحبه با بیش از هزار نفر از مردان و زنان روهینگیا در کمپهای آوارگان در بنگلادش استخراج شده است. 

به دنبال موج تازه خشونتهای ارتش میانمار علیه اقلیت روهینگیا طی سال 2017 بیش از 700 هزار نفر این اقلیت به مرزهای بنگلادش گریخته اند وهم اکنون در این کمپها اسکان داده شده‌اند. 

گزارش وزارت خارجه آمریکا در حالی منتشر می‌شود که حدود یک ماه پیش یک کمیته مستقل حقیقت یاب سازمان ملل خشونتهای ارتش میانمار علیه ورهنیگیا را مصداق یک نسل کشی قومی خوانده بود و خواستار محاکمه 5 تن از فرماندهان نظامی ارتش این کشور به جرم ارتکاب جرائم جنگی شده بود. 

طی خشونتهای ارتش میانمار علیه مسلمانان در اوت 2017 حداقل 400 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

سازمان ملل از مسلمانان روهینگیا به عنوان بزرگترین قومی که فاقد سرزمین هستند نام برده است. این اقلیت از سوی دولت میانمار به عنوان شهروند این کشور شناخته نمی‌شوند.

گزارش آمریکا درباره اقلیت روهینگیا درحالی منتشر می‌شود که از اسرائیل، متحد نزدیک واشنگتن، به عنوان بزرگترین تامین کننده سلاح میانمار یاد می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار