قاضیزاده هاشمی این بار با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز، حاشیهساز شد.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هانا چراغی؛ روز شنبه، هفتم مهرماه وزیر بهداشت در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز حضور یافت. در این نشست تعدادی از دانشجویان و فعالان تشکل های دانشجویی به بیان خواسته ها و مطالبات خود و مردم استان خوزستان پرداختند، اما با پاسخ های زننده ای از سوی آقای وزیر مواجه شدند.
در این نشست زینت الشریعه فروزان، نماینده انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه جندی شاپور در ۸ دقیقه به نقد طرح تحول نظام سلامت پرداخت و گفت: آقای هاشمی؛ ما شما را به عنوان وزیر بهداشت، عامل اصلی ترویج این نگاه اشرافی گری در جامعه میدانیم. شما پیرمرد زحمت کشی را که از شما به عنوان وزیر درخواست کمک دارد؛ مورد تحقیر و تمسخر قرار میدهید و از او میخواهید که خودش مشکلش را برطرف کند و با اینکار بدترین توهین را متوجه جامعه فیزیوتراپی میکنید!
وی ادامه داد: آقای دکتر هاشمی؛ شما وقتی از طرح تحول سلامت صحبت میکنید به خودتان میبالید، اما این طرح در ذهن ما چیز دیگری است. طرح تحول در ذهن ما یعنی دهها زن و بچه محرومی که باید ساعتها پشت درب اتاق تنها متخصص اطفال شهرستانشان منتظر بمانند و وقتی که از پزشک تقاضای توجه و معاینه میکنند، با اعتراض او از هزینه کمی که طرح تحول به آنها میدهد، مواجه شوند.
اما در ادامه، وزیر بهداشت بعد از صحبت های نمایندگان دانشجویی، روی سن رفت و حسابی از خجالت دانشجویان درآمد. او گفت: در آن زمان که شما به دنیا نیامده بودید بیشترین تخریب را به شخصیت شهید بهشتی نیز، همین چپیها داشتند؛ همین مسلمانهای به ظاهر اسلامی! خانه اش کجاس؟ ماشین ش چیست؟ در خانه اش فلان مدل قالی پهن است..
قاضی زاده در بخشی از صحبت هایش یادآور شد: من قبلا هم گفتم که فرقانیسم هنوز زنده است و یکی از خطرات انقلاب همین فرقانیسم است. فرقانیسم هنوز وجود دارد و هیچ تفاوتی میان اینها و گروه رجوی و کاخ سفید نمیبینم. مشکل ما این جماعت بودند و ادامه پیدا کردند.
وی همچنین در جایی دیگر به حادثه اخیر تروریستی در اهواز اشاره کرد و گفت: با این رفتارهایی که میکنید به کجا میخواهید برسید؟ کدام ریشهها را دارید میزنید؟ یک ذره فکر کنید. هفته گذشته این بچههایی که مثل فردا روزی اسلحه دست گرفتن و به اسم دین برای رفتن به بهشت، مزدور اسرائیل و عربستان شدند و به روی هم استانیهای خود اسلحه گرفتند، خودشان را ذلیل کردند، چقدر شما در این مسئله سهم داشتید؟! چقدر کار کردید در این سالها، چقدر تهمت زدید و سیاه نمایی کردید؟ ما را تخریب کردید. این انصاف و اسلام است؟(اینجا بخوانید)
خلاصه؛ صحبت های وزیر با واکنش های زیادی مواجه شد؛ به طوری که فروزان در واکنش به صحبت های وزیر بهداشت ضمن ابراز ناراحتی از توهینهای وزیر بهداشت گفت: آقای قاضی زاده به ما گفت شما تکفیری هستید و دین ندارید؛ مگر نه اینکه تکفیری یعنی که ما دینداری افراد را زیر سوال ببریم. من کجای سخنانم دینداری وزیر را زیر سوال بردم که وی ما را تکفیری خطاب میکند؛ اتفاقا حرفهای خود ایشان تکفیر به حساب میآید.
نماینده انجمن اسلامی دانشگاه جندی شاپور اهواز ادامه داد: وزیر بهداشت ما را با منافقین، مریم رجوی و گروهک فرقان و ترامپ در یک گروه قرار داد و بدتر از آن گفت کسانیکه حادثه تروریستی اهواز را رقم زدند، از امثال شما هستند. این حرفها واقعا ما دانشجویان را آزرده کرد. کدام انسان آزادهای به مرگ هموطن خود رضایت دارد. چرا باید ما دانشجویان انقلابی را که دغدغهای جز انقلاب نداریم، شبیه منافقین بدانید. امام خمینی در یکی از بیاناتشان خطاب به دولتمردان فرمودند که شما نوکر مردم هستید و دولت خدمتگذار مردم است، اما ما امروز شاهد هستیم نماینده دولت نقدهای منصفانه ما را با بی احترامی پاسخ میدهد. ایشان معتقد هستند که با شهید بهشتی و شهید مطهری همسایه و همنشین بودند، آیا واقعا تاکنون این نوع برخورد را از بزرگان شاهد بودند؟(اینجا بخوانید)
واکنش به توهینهای وزیر بهداشت فقط به این دانشجوی دانشگاه جندی شاپور اهواز ختم نشد و یکی از دانشجویان ورودی ۹۵ دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز در یادداشتی نوشت: آنچه باید قلب شما را به درد آورد نه انتقاد و اعتراض دانشجویان به عملکرد وزارت بهداشت بلکه سرفههای کودکان خوزستان در هوای همیشه گرد وغبار و آلودهی اهواز است، دود حاصل از آتش هورالعظیم که نفس مردم استان را تنگ کرده، مشکلات مردم خرمشهر و آبادان که آب قابل شرب نداشتند و به بیماریهای پوستی و گوارشی مبتلا شده اند و دیگر مشکلات بهداشتی استان. آقای وزیر فرمودید که عملکرد خوبی در وزارتخانه تان داشته اید برای هر آنچه انجام داده اید تشکر می کنیم؛ اما این وظیفه شما بوده و شما بیشتر از اینها به مردم و انقلاب بدهکارید! (اینجا بخوانید)
البته سیل واکنش دانشجویان به توهینهای وزیر بهداشت در دانشگاه جندی شاپور به فضای مجازی هم رسید و در شبکه های اجتماعی شاهد بازخوردهای متفاوت این موضوع بودیم.
فکر میکنیم ی قاضی زاده از اینکه وزیر هست خسته است و شاید به اصرار ی روحانی و...مانده سیل توهین های ی وزیر رو به افزایش گذاشته بنظر میرسد تعمدی در کار باشد تا بهانه ای پیدا کند برای خلاصی از سکان داری وزارت بهداشت
اگر اینگونه باشد خوب دولت چه اصراری دارد که ایشان بماند قبل از انتخابات ریاست جمهوری ایشون یکی از کسانی بود که نمیخواست در دولت دوازدهم باشد و فکر میکردیم از سر ناز و مظلوم نمایی این حرف را میزند اما الان واقعا داریم میبینیم که وزیر خسته است و این خستگی در ادبیات توهین آمیز و تند ی وزیر مشهود است
بنابراین اگر خود ی وزیر مایل به ماندن نیست کسی دیگر را جایگزین ایشان کنید
چون آقایان خودشان را اونقدر بالا تر می بینند که نمی خواهند اجازه و جرات انتقاد را به دیگران بدهند در کشوری که انتقاد نشود که چیزی درست نمی شود و مگر ایشان مسئول نیستند مسئول یعنی پاسخگو هنوز در کشور ما مسئول یعنی صاحب ثروت و جایگاه خاص و ژن برتری هست تا این دیدگاه در مدیران هست یک وزیر در کشور اسلامی به خودش اجازه می دهد با همه با پرخاش و توهین و ادبیات تند برخورد کند مگر اون خانم از احزاب خاصی حمایت کرد که ایشان موضوع را خواستند سیاسی کنن ... اصلا تتلو چه ربطی به گروه های داخلی دارد یک بار سادگی یا نفوذ در اتاق تبلیغاتی آقای باعث شد با کسی که نباید نسشت داشته باشد البته نمی گوییم اشتباه نبود ایشان ضرر کرد کلی از آرای خودش را از دست داد همین طور آینده خود را نیز از چشم مردم انداخت ... ولی ربطی نداشت مگر شما چه گلی زدید به سر این مردم اسلام برای حفظ جان یک نفر این همه تاکید دارد اون موقع این آقا می گویید چون بیماران یکسال بیشتر توان مقابله با بیماری ندارند و هزینه دارو زیاد است پس انجام نباید داد . این که عین فاشیسم مگر دکتری که قسم خورده که جان مردم برایش مهم باشد می تواند چنین ادعایی کند انتقاد از پاسخ درست ندادن به آون آقا که در باره درمان همسرش هم کمک خواست همین طور همدردی کمترین کمک به این افراد است ...چرا مسئولین برای درمان خودشان تا انگلیس و آلمان و فرانسه و غیره می روند نوه امام .... آیت الله ها مثلا شاهرودی ... اگر مرگ حق است برای مردم ... چرا برای مسئولان نه ..... مگر آنان خود را با جا مهری به مردم انسانهای وارسته ای که نباید دنیا ما را از آخرت غافل کند راهنمایی نمی کنن .... جانشان این قدر شیرین است ... جان مردم بی ارزش ....همه انسانها برای نزدیکانشان عزیزند و هم امید دارند که خداوند در آینده ای نزدیک شفا عنایت کند .. پس باید برای او هم تلاش کرد او حق زندگی و استفاده از امکانات این دنیا را دارد . ایشان خیلی مغرورند و آدم های مغرور سخت امتحان می شوند ... برایشان متاسفم .....
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
اگر اینگونه باشد خوب دولت چه اصراری دارد که ایشان بماند قبل از انتخابات ریاست جمهوری ایشون یکی از کسانی بود که نمیخواست در دولت دوازدهم باشد و فکر میکردیم از سر ناز و مظلوم نمایی این حرف را میزند اما الان واقعا داریم میبینیم که وزیر خسته است و این خستگی در ادبیات توهین آمیز و تند ی وزیر مشهود است
بنابراین اگر خود ی وزیر مایل به ماندن نیست کسی دیگر را جایگزین ایشان کنید