کد خبر:۷۱۴۴۶۲
بهرامی:

تسهیل‌گری در صدور مجوز خروج از کشور استقبال دانشجویان از پیاده روی اربعین را افزایش می دهد

مسئول دبیرخانه ستاد ملی اربعین دانشگاهیان گفت: تسهیلگری در صدور مجوز خروج از کشور استقبال دانشجویان از پیاده روی اربعین را افزایش می دهد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو بهرامی مسئول دبیرخانه ستاد ملی اربعین دانشگاهیان در نشست خبری تشریح کارکرد سامانه ملی اربعین دانشگاهیان (سقا) در محل سازمان بسیج دانشجویی گفت: در سال ۹۳، برای ۶ هزار و ۵۰۰ نفر، سال ۹۴، برای ۱۲ هزار نفر سال ۹۵، برای ۲۶ هزار نفر و در سال ۹۶ با راه اندازی سامانه جامع ملی دانشگاهیان برای ۵۱ هزار و ۵۰۰ نفر از دانشجویان مجوز خروج از کشور به منظور شرکت در راهپیمایی اربعین صادر شده است.

وی با بیان اینکه امسال سعی کرده ایم برای تسهیل کار‌ها فرایند‌ها را با کمک ستاد عمره و عتبات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و سازمان وظیفه عمومی ناجا به صورت الکترونیکی انجام دهیم، افزود: دانشجویان پیش از مراجعه به سامانه سازمان نظام وظیفه نیروی انتظامی باید کد سخای خود را از دفاتر پلیس +۱۰ دریافت کنند، تصریح کرد: اگر دانشجویی امکان ثبت خروج نداشته باشد احتمالا ورود خود به کشور در راهپیمایی اربعین سال گذشته را ثبت نکرده است.

بهرامی با اشاره به اینکه سازمان نظام وظیفه کد سقا را از دانشجویان طلب می‌کند و دانشجویان باید از سامانه جامع اربعین این کد را دریافت کنند افزود: تا یکم آبان ماه از طریق سامانه جامع خدمات اربعین دانشگاهیان به دانشجویان خدمات می‌دهیم.

وی با بیان که ثبت نام خادمین هم از سامانه سقا انجام می‌شود و متقاضیان باید مشخصات خود را در این سامانه ثبت کنند افزود: با افراد با فراخور تخصص آن‌ها تماس گرفته می‌شود.

بهرامی گفت: علاقه مندان می‌توانند از ۱۵ تا ۲۰ مهرماه نسبت به ثبت نام در بخش خادمین مراجعه کنند.

وی با اشاره به اینکه دانشجویان از امروز تا یکم آبان می‌توانند با مراجعه به سامانه سقا برای مجوز خروج اقدام کنند تصریح کرد: روند تسهیل گری هرچقدر بیشتر شود استقبال دانشجویان برای شرکت در راهپیمایی اربعین نیز افزایش می‌یابد مثلا سال گذشته با اقداماتی که در راستای تسهیلگری سفر اربعین انجام شد شاهد رشد ۹۰ درصدی حضور دانشجویان در این راهپیمایی نسبت به سال‌های قبل بودیم به هر حال امسال هم پیش بینی می‌کنیم راهپیمایی دانشجویی اربعین با رشد چشمگیری مواجه شود.

مسئول دبیرخانه ستاد ملی اربعین دانشگاهیان با بیان اینکه سابقه ثبت نام هفت هزار نفر در سامانه سقا وجود دارد اظهار کرد: مطمئنا امسال هم سامانه در روز‌های شلوغ دانشجویان برای ثبت نام پاسخگو خواهد بود.

وی به برپایی ۳۰ موکب دانشجویی در ایام راهپیمایی اربعین اشاره کرد و افزود: مواکب دانشجویی با حضور دانشجویان اروپایی و کشور‌های منطقه برپا می‌شود و دانشجویان جهان اسلام در این مواکب گردهم می‌آیند و به هم اندیشی در خصوص مسائل روز جهان اسلام می‌پردازند. همچنین همایش دانشجویان جهان اسلام نیز در این ایام برگزار می‌شود.

بهرامی با بیان اینکه مواکب با محور‌های دانشگاه‌ها برپا می‌شوند اظهار کرد: در مرز بازرگان و میرجاوه مواکب دانشجویی به منظور استقبال از دانشجویان خارجی برپا می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال در موکب‌های دانشجویی به موضوعات جهان اسلام و استکبار ستیزی پرداخته می‌شود تصریح کرد: در این مواکب رتبه‌های منفی آمریکا در زمینه شاخص‌های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و رتبه‌های مثبت ایران در شاخص‌های جهانی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بیان می‌شوند. همچنین موضوع یمن در مواکب دانشجویی جلونمایی خواهد کرد.


وی به حضور خادمان پژوهشگر در راهپیمایی اربعین امسال اشاره کرد و افزود: طراحی ارتباط مدل میان فرهنگی ایران و عراق یک ضرورت است که خادمان پژوهشگر در راستای احصاء نظام مسائل جهت طراحی این مدل به کار گرفته می‌شوند.


بهرامی تصریح کرد: حمایت از پایان نامه‌های دانشجویی با موضوع پیاده روی اربعین نیز با دستور وزیر علوم در اولویت قرار گرفته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار