کد خبر:۷۱۴۵۷۷
سخنگوی طالبان:

دولت دست‌نشانده آمریکا در افغانستان در حال فروپاشی است

سخنگوی طالبان در واکنش به اظهارات اخیر فرمانده نیرو‌های آمریکایی و ناتو در افغانستان اعلام کرد که آمریکا هیچ شانسی برای پیروزی در جنگ افغانستان ندارد، زیرا ابتکار عمل در دست مردم افغانستان قرار دارد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ژنرال «اسکات میلر» فرمانده نیرو‌های آمریکایی و ناتو در افغانستان روز گذشته اعلام کرد که طالبان نباید منتظر خروج نیرو‌های خارجی از افغانستان باشد.

وی تصریح کرد: گروه‌های مسلح در آینده این کشور نقشی ندارند و ساده‌ترین راه مصالحه و بازسازی افغانستان به‌صورت مشترک است.

«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به این موضوع اظهارات فرمانده نیرو‌های آمریکایی و ناتو در افغانستان را غیرمسئولانه دانست و به لزوم خروج نیرو‌های خارجی از این کشور تأکید کرد.

این گروه تاکید کرد: ما می‌دانیم که آمریکا از تمام تکنولوژی و قدرت خود برای تسخیر دایمی افغانستان استفاده کرده است، اما آن‌ها هرگز به اهداف شوم خود در این کشور دست نخواهند یافت.

سخنگوی طالبان خاطرنشان کرد که مردم افغانستان با استفاده از صبر و حوصله، آمریکا در این کشور را با افتضاح بزرگی روبه‌رو کرده و اعتبار بین‌المللی این کشور را زیر سؤال برده‌اند.

مجاهد اظهار داشت: آمریکا در جنگ ۱۷ ساله افغانستان با سردرگمی روبرو شده و هزاران سرباز خود را از دست داده است؛ بنابراین آمریکا و نیرو‌های ناتو نمی‌توانند جنگ در افغانستان را برنده شوند و شانسی برای پیروزی در این کشور ندارند، حتی مردم آمریکا نیز از ادامه جنگ حمایت نمی‌کنند.

وی تصریح کرد، قابل مشاهده است که مواضع ضدونقیض مقامات آمریکایی و استراتژی‌های شکست‌خورده آن‌ها آمریکا را به چه‌سمتی سوق می‌دهد.

مجاهد هشدار داد که فرماندهان آمریکایی در افغانستان بیش از این با ناکامی و ذلت روبرو خواهند شد، زیرا ابتکار عمل در دست مردم افغانستان قرار گرفته است.

در بیانیه طالبان آمده است که دولت دست‌نشانده آمریکا در افغانستان نیز در حال فروپاشی است پس چیزی تا پیروزی مردم این کشور و شکست کامل آمریکا در این کشور باقی نمانده است.

سخنگوی طالبان هشدار داد که شکست آمریکا اجتناب‌ناپذیر است و به‌زودی جهان شاهد شکست و ذلت این کشور خواهد شد.

اظهارات جنگ‌طلبانه فرمانده نیرو‌های آمریکایی در حالی صورت می‌گیرد که دولت افغانستان تلاش می‌کند تا زمینه مصالحه سیاسی با گروه طالبان فراهم کند.

برخی از کارشناسان بر این باورند که فرماندهان آمریکایی برای تشدید تنش‌ها و کارشکنی در روند صلح به جنگ‌افروزی و اظهارات غیرمسئولانه را عنوان می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار