کد خبر:۷۱۷۰۶۷
مهاجری در گفتگو با دانشجو:

دومین دوره استارت‌آپ ویکند شبکه‌های ارتباطی برگزار می‌شود/ هدایت دستاورد‌های پژوهشی به سمت تجاری‌سازی

دبیر کمیته اجرایی استارت آپ ویکند دانشگاه آزاد واحد شهرری گفت: دومین دوره مسابقه ملی استارت آپ ویکند شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل از تاریخ ۲۵ تا ۲۷ مهرماه برگزار می‌شود.
منتشر نشودفواد مهاجری دبیر کمیته اجرایی دومین استارت آپ ویکند شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهر ری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درخصوص این دوره از مسابقات اظهار کرد: دانشگاه آزاد واحد شهر ری در بین مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان قطب شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل انتخاب شده و مامور تدوین نظام ارتباط برنامه‌های شبکه ارتباطی و حمل و نقل برای تحقیقات برنامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا و کلا فضا‌های پژوهشی این حوزه است.

وی افزود: این استارت آپ و شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل در راستای ماموریت‌های واحد شهر ری و این قطب قرار دارد و تلاش می‌کند تا یک فضای نوآورانه ایجاد شود برای این که بتوانیم دستاورد‌های پژوهشی را به نوعی تجاری سازی کرده و به کسب و کار دانش بنیان و پایدار تبدیل کنیم.

مهاجری افزود: اولین دوره این رویداد در اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد و سه  کسب و کار و استارت آپ در این حوزه شکل گرفت و در حال حاضر مراحل پیش شتابدهی آن‌ها شکل گرفته و در مرکز رشد دانشگاه ادامه دارد.

وی تصریح کرد: تجربه خوب اولین دوره رویداد باعث شد تا تصمیم بگیریم دومین دوره این رویداد را برگزار کنیم و در واقع در این رویداد به دنبال این هستیم تا یک هم افزایی از همه فعالان حوزه شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل ایجاد کنیم.

دبیر کمیته اجرایی استارت آپ ویکند دانشگاه آزاد واحد شهرری گفت:  در نظر داریم در قالب یک فضای نوآورانه از دانشجویان، اساتید، اعضای هیات علمی و افرادی که به این حوزه علاقمند هستند و تمایل دارند در این حوزه کسب و کاری داشته باشند و نیاز به حمایت دارند در این رویداد شرکت کرده و تیم سازی کنند و تیم تخصصی مورد نیاز برای هر ایده را شکل بدهند.

مهاجری گفت: این تیم‌ها در روز اول یک ایده ارائه می‌کنند و ایده‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد همانطور که در دوره قبل ۶۰ تا ۷۰ ایده داشتیم و هیات داوران ۱۰ ایده برتر را انتخاب کردند و در مرحله دوم برای کلیه شرکت کنندگان کارگاه‌های تیم سازی برگزار می‌شود و شرکت کنندگان متناسب با تخصص و توانایی‌هایی که دارند در یک تیم قرار می‌گیرند.

وی افزود: تعداد افراد شرکت کننده در هر تیم ۷ تا ۸ و ۱۰ تا ۱۲ نفر متغییر است و این تیم‌ها در ۳ روز بر روی ایده‌های خود کار کرده و در کارگاه‌های توانمندسازی شرکت می‌کنند، همچنین کارگاه‌های بیزینس مدل و بیزینس پلن، بحث‌های حقوقی و مالکیت فکری، فتوشاپ، برنامه نویسی و امثالهم برگزار می‌شود و شرکت کنندگان سعی می‌کنند در پایان این ۳ روز بیزینس مدلی از کسب و کار و ایده مدنظرشان ارایه کرده ودر روز پایانی در بازه زمانی ۵ دقیقه‌ای گزارشی ارایه دهند و در نهایت ایده‌های برگزیده وارد مرحله پیش شتاب دهی خواهد شد.

دبیر کمیته اجرایی استارت آپ ویکند دانشگاه آزاد واحد شهرری بیان کرد: این رویداد با حمایت وزارت راه و شهرسازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می‌شود و شهرداری منطقه ۱۷ تهران و مجموعه‌ای از نهاد‌های فعال در حوزه کسب و کار‌ها با ما مشارکت دارند.

مهاجری در خصوص تعداد نفرات ثبت نام کننده در این دوره تصریح کرد: ظرفیت برای این رویداد بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفراست، در دوره‌ی قبل ۱۴۰ نفر شرکت کننده داشتیم و در حال حاضر ۷۰ نفر در دومین دوره از این رویداد ثبت نام کرده‌اند.

وی در رابطه با مهلت پایانی ثبت نام و ارائه طرح‌ها در این دوره تصریح کرد: تا آخر وقت اداری روز سه شنبه ۲۴ مهرماه فرصت دارند تا ایده‌های خود را ارائه کنند.

دبیر کمیته اجرایی استارت آپ ویکند دانشگاه آزاد واحد شهرری در رابطه با حمایت از تیم‌های برتر شرکت کننده در دوره قبل خاطرنشان کرد: ۶ تیم از ۱۰ تیم شرکت کننده در مرکز رشد مستقر شدند و ۳ تیم به صورت حرفه‌ای کار می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار