آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۷۴۴۷

اختلاس از شرکت ملی پخش فرآورده های نفت ایران

این پرونده تخلف مالی، هشت متهم دارد که همگی در حال حاضر دستگیر شده‌اند و اکنون هیچ متهم متواری در این پرونده وجود ندارد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اول مهرماه سال جاری خبری مبنی بر متواری شدن مسئول فروش فرآورده‌های نفتی به کشتی‌ها (بانکرینگ) در منطقه بوشهر با اختلاس چند ده میلیارد تومانی در برخی رسانه‌ها منتشر شد که پیگیری‌ها  از جزئیات این موضوع حاکی از این بود که شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی پیش از این، این موضوع را در دستور کار بررسی خود داشته و طبق اخبار یک مقام آگاه در این زمینه، این شرکت زیرمجموعه وزارت نفت از فرد متواری شده که متهم به اختلاس چند ده میلیاردی است شکایت قضایی کرده است.
اختلاس از شرکت ملی پخش فرآورده های نفت ایران
شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اطلاعیه جدید در این خصوص صادر کرد که متن ان بدین شرح است: "متهم اصلی تحت تعقیب این پرونده بامداد روز گذشته ۲۲ مهر ماه در داخل کشور با تلاش نیرو‌های جان بر کف امنیتی و انتظامی در داخل کشور دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد. همچنین به نقل از دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بوشهر همزمان دو متهم دیگر تحت تعقیب مربوط به این پرونده، با همکاری اداره کل اطلاعات استان بوشهر در این شهر دستگیر و بازداشت شدند.
 
این پرونده تخلف مالی، هشت متهم دارد که همگی در حال حاضر دستگیر شده‌اند و اکنون هیچ متهم متواری در این پرونده وجود ندارد. بر این اساس اخبار مربوط به فرار متهم اصلی به کشور گرجستان که در برخی از رسانه‌ها منتشر شده بود تکذیب می‌شود. طبق بررسی‌های انجام شده مبلغ این تخلف مالی ۵۲ میلیارد ریال اعلام شده است. "
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار