آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۷۶۳۹
با حضور ۷۰ گروه و تشکل دانشجویی؛

اولین نشست دوره تخصصی محیا برگزار شد

اولین نشست گروه‌های فعال در عرصه آسیب‌های اجتماعی با حضور ۷۰ گروه و تشکل دانشجویی به همت معاونت جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی فعال برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،اولین نشست گروه‌های فعال در عرصه آسیب‌های اجتماعی با حضور ۷۰ گروه و تشکل دانشجویی به همت معاونت جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی و مشارکت جمعیت دانشجویی امام حسن ع. و با دعوت از اساتید برجسته و فعال در حوزه آسیب‌های اجتماعی و با حضور مسئولین سازمان‌ها و نهاد‌های فعال برگزار گردید.

غلامزاده دبیر برگزاری دوره محیا، با بیان اینکه اصلی‌ترین هدف این دوره توانمندسازی بیش از پیش و تبادل تجربیات گروه‌های فعال در حوزه آسیب‌های اجتماعی بوده است گفت: این دوره با حضور بیش از ۷۰ گروه فعال در حوزه آسیب اجتماعی و با حضور مسئولین سازمان‌ها و نهاد‌های فعال و اساتید برتر و فعال در این زمینه برگزار شد و با سخنرانی سردار سپهر جانشین سازمان بسیج مستضعفین آغاز گردید.

وی در خصوص سرفصل‌های ارائه شده در این دوره اظهار داشت: کارگاه‌های برگزار شده در دوره محیا با مخاطبین مختلفی برگزار گردید که در کنار یکدیگر پازل برنامه ریزی و فعالیت در مناطق را تکمیل می‌نماید. از جمله کارگاه‌های عمومی ارائه شده در این دوره می‌توان به تشریح وضعیت آسیب‌های اجتماعی کشور توسط دکتر گراوند، رویکرد بهینه فعالیت گروه‌های دانشجویی در عرصه آسیب‌های اجتماعی توسط دبیر جمعیت امام حسن ع. و همچنین ارائه مدل‌های توسعه محلی توسط استاد ابراهیم پور اشاره نمود.

وی با بیان اینکه در دوره محیا علاوه بر برگزاری نشست تبادل تجربیات گروه‌های حاضر در دوره، سرفصل‌های متنوعی جهت توانمندسازی مسئولین گروه‌ها برگزار گردید بیان نمود: در این دوره کارگاه‌های روش‌های مطالبه گری توسط استاد فدایی و روش‌های جلب مشارکت‌های مردمی توسط استاد جلال پور و شناسایی و برنامه ریزی توسط استاد بیات ارائه گردید.

غلامزاده با بیان اینکه دوره محیا به موضوعات رسانه و جریان سازی و همچنین فعالیت فرهنگی آموزشی در مناطق حاشیه نشین نگاهی ویژه داشته است بیان نمود: در موضوع رسانه و جریان سازی سعی بر آن بود تا اصول و ابزار‌های جریان سازی رسانه‌ای ارائه گردد در همین خصوص چارچوب و کلیات فعالیت رسانه‌ای توسط استاد رجبی از معاونین خبرگزاری مهر و اصول فعالیت رسانه‌ای در حوزه آسیب‌های اجتماعی توسط استاد مهدیان از فعالین رسانه‌ای و مدیران خبرگزاری فارس ارائه گردید. همچنین تولید محتوای توئیتر و اینستاگرام و اصول و روش‌های راه اندازی کمپین توسط اساتید و صاحب نظران ارائه گردید.


در عرصه فرهنگی آموزشی نیز با توجه به اهمیت موضوع، اصول تشکیلات تربیتی در مناطق حاشیه نشین توسط استاد نوروزی و مسائل نوجوان حاشیه نشین توسط استاد فدایی و همچنین اصول مداخلات محلی توسط خانم دکتر جعفری و مهارت‌های زندگی نوجوان توسط استاد بیاتی و علاوه بر این جایگاه خانواده در آسیب اجتماعی و روش‌های انسجام بخشی به آن توسط دکتر لاور ارائه گردید.

دبیر دوره تخصصی محیا یکی از ویژگی‌های خاص این برنامه را حضور افراد فعال و صاحب تجربه در حوزه آسیب‌های اجتماعی دانست و اظهار نمود: جهت الگوسازی فعالیت در مناطق حاشیه نشین در این دوره از افراد فعال و موفق در مناطق حاشیه نشین دعوت گردید. در همین خصوص جناب آقای افتخاری از مشهد مقدس و جناب آقای رستگار از زاهدان در جمع گروه‌های حاضر در دوره شرکت نمودند و به ارائه تجربیات خود پرداختند.

گفتنی است، این نشست با حمایت سازمان بسیج دانشجویی و مشارکت جمعیت دانشجویی امام حسن (ع) و تعدادی از سازمان‌های متولی برگزار گردید که با سخنرانی دکتر نیک روش مسئول سازمان بسیج دانشجویی و صادق مفرد و تقدیر از دبیران و گروه‌های برتر به کار خود پایان داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار