آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۷۸۷۷
چنارانی در همایش «تضمین نمی‌دهیم»:

با توجه به ترکیب اعضای FATF، خروج ایران از لیست سیاه بعید است

رئیس «سازمان FATF» همان مسئول وزارت خزانه‌داری آمریکاست و 2 عضو ناظر آن نیز عربستان و اسرائیل غاصب هستند، با این وجود آیا عربستان، آمریکا و اسرائیل اجازه می‌دهند که ایران از لیست سیاه خارج شود؟
با توجه به ترکیب اعضای FATF، خروج ایران از لیست سیاه بعید استبه گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چنارانی، نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی و از مخالفان تصویب لایحه سی اف تی امروز در همایش دانشجویی مردمی تضمین نمی‌دهیم که در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد، گفت: بنده اعلام کردم مخالف اف‌ای تی اف هستم با این وجود از آن سوی مرز‌ها پیامک‌های تهدیدآمیز علیه من آمد، اما این پیامک‌ها را مانند دوستان منتشر نکردم.

وی با بیان اینکه چه دلیلی دارد در هر جا رهبر انقلاب را سپر خود کنیم اضافه کرد: رئیس سازمان اف‌ای تی اف همان مسئول وزارت خزانه داری آمریکاست و 2 عضو ناظر آن نیز عربستان و اسرائیل غاصب هستند با این وجود هر یک از این کشور‌ها اراده کنند می‌توانند در هر پرونده‌ای که شک می‌کنند ورود یابند.

چنارانی با بیان اینکه در همان ابتدا اف‌ای تی اف 200 شرکت و فرد را وارد بلک لیست کرده و قطعا در آینده نیز تعداد آن‌ها بیشتر می‌شود گفت: تا کی شرکت‌های ما می‌خواهند رو بیاندازند.

وی با طرح این سوال که ایران 2 سال از لیست سیاه اف‌ای تی اف خارج شده، ولی چرا نرخ ارز رشد صعودی داشته اضافه کرد: اگر ایران سی اف تی را بپذیرد آن وقت پرونده ما به مجمع عمومی اف‌ای تی اف می‌رود با این وجود خروج کشورمان از لیست سیاه نیاز اجماع اعضای عمومی دارد، اما آیا عربستان، آمریکا و اسرائیل اجازه می‌دهند که ایران از این لیست خارج شود؟

این نماینده مجلس با بیان اینکه چرا نمی‌خواهیم باور کنیم که می‌توانیم روی پا‌های خودمان بایستیم و این به ما قدرت می‌دهد، افزود: باید با اقتصاد مقاومتی و پیدا کردن جایگزین برای دلار پیشرفت کنیم در هر حال دنیا نمی‌خواهد با جمهوری اسلامی همکاری کند با این وجود دشمن هیچ وقت دوست نمی‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار