کد خبر:۷۱۸۰۱۸
آخر هفته با اخبار دانشگاهی| صنفی و فرهنگی

از پاسخ مسئول نهاد رهبری به توهین‌های وزیر بهداشت تا موجه بودن غیبت دانشجویان در سفر پیاده روی اربعین

خبر‌هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاه‌ها منتشر شد، برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن‌ها حائز اهمیت بود. از این رو گزیده‌ای از آنان را منتشر نمودیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ هفته‌ای که گذشت، خبر‌هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاه‌ها منتشر شد، برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن‌ها حائز اهمیت بود. گزیده‌‍ای از مهم‌ترین اخبار صنفی و فرهنگی دانشگاه‌ها در هفته گذشته را مرور می‌کنیم.

برخی از این اخبار مهم از اعلام جزئیات وام‌های دانشجویی تا خبر‌های مربوط به سفر اربعین به شرح زیر است:
 

پرداخت وام به دانشجویانی که قصد دارند انفرادی به راهپیمایی اربعین بروند/ ثبت نام در دفاتر بسیج دانشجویی

وحید شورابی، دبیر مرکز هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد، با اشاره به پرداخت وام اربعین به دانشجویان دانشگاه آزاد که می‌خواهند به صورت انفرادی به این سفر بروند، گفت: ظرفیت پرداخت وام اربعین به صورت انفرادی به برخی از استان‌ها مانند کهکیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، زنجان، فارس، خراسان رضوی، البرز، یزد، کرمان، اردبیل، لرستان، هرمزگان، بوشهر، گلستان، گیلان و مازندران فراهم شده است و دانشجویان می‌توانند به دفاتر بسیج دانشجویی مراجعه و با طی کردن مراحلی که در سامانه صندوق رفاه آمده است، نسبت به اخذ وام اقدام کنند.

برخی با برچسب «فرقانی بودن» دنبال منزوی کردن دانشجویان هستند/ نهاد رهبری از جوانان انقلابی دفاع می‌کند

حجت‌الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در گردهمایی هیئات دانشجویی که دوشنبه شب با حضور دانشجویان و اساتید در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد، با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های دین حقیقی اسلام، دعوت انسان به حرکت و مخالفت با سکون و ایستایی انسان است، بیان داشت: اسلام از انسان تحول را می‌خواهد، هم تحول در درون و هم تحول در برون و در محیط؛ گاهی تحول بیرونی در خانواده است، گاهی در محله است گاهی در شهر و گاهی در یک کشور است.
 
وام بدون کارمزد بنیاد علوی به دانشجویان پرداخت می‌شود / جزئیات نحوه پرداخت

مدیرکل اداره دانشجویی دانشگاه پیام نور در کارگاه آموزشی تخصصی پرداخت و بازپرداخت وام بنیاد علوی و صندوق رفاه دانشجویان که به صورت ویدئوکنفرانس در سازمان مرکزی برگزار شد، ضمن قدردانی از مسئولان بنیاد علوی در جهت محرومیت زدایی مناطق کم برخوردار و افرادبی بضاعت، از افزایش یک و نیم برابری اعتبار صندوق رفاه دانشجویان در ترم جاری خبر داد.
 

حجت الاسلام ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد در خصوص اختصاص وام پیاده روی اربعین به دانشجویان این دانشگاه گفت: وام اربعین به مبلغ یک میلیون تومان به تمامی دانشجویان دانشگاه آزاد که قصد سفر به عتبات را در این ایام را دارند تعلق می‌گیرد.
 
 
به منظور تسهیل دانشجویان برای شرکت در سفر پیاده روی اربعین، هزینه ۱۰۰ هزار ریال ارزشیابی مدرک را که دانشجویان مشمول که می‌خواهند خروج از کشور موقت دریافت کنند را معاف کرد.
 
 
 بر اساس تقویم زمانبندی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ و با عنایت به قرارداد منعقد شده بین صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یک بانک در راستای هم‌افزایی و افزایش منابع مالی و حمایت بیشتر از دانشجویان شهریه پرداز شیوه‌نامه اجرایی نحوه پرداخت و بازپرداخت وام شهریه به دانشجویان دانشگاه‌های آزاد، جامع علمی کاربردی و غیرانتفاعی ابلاغ شد.
 

 مجتبی شریعتی نیاسر، معاون آموزشی وزارت علوم گفت: غیبت دانشجویان دانشگاه‌های سراسری که متقاضی حضور در مراسم پیاده روی اربعین هستند موجه است.
 
قرار است بخشنامه‌ای مبنی بر موجه بودن غیبت دانشجویان متقاضی شرکت در مراسم پیاده روی اربعین به تمام دانشگاه‌های سراسری ابلاغ شود.
 

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: بیستمین دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات از دی ماه آغاز و تا اردیبهشت ادامه دارد.
 

معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه دانشگاه تعهدی در قبال اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی ندارد، در زمینه تخلیه ۲ خوابگاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی توضیحاتی ارائه کرد.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Germany
۲۶ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۲
از دانشجویان به صورت ابزازی استفاده می کنن هر وقت می خواهند وارد بازی می کنن هر وقت که زیر انتقاد می روند برخورد قهری می شود یا توهین و اهل فرقان و داعشی و تروریست و .... حال تا کی دانشجویان اجازه دهند که برخورد مسئولان این طور باشد .
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۸
آقا مگه ی حسن عباسی از اتهام نشر اکاذیب تبرئه نشد!؟ و به جرم توهین به رییس جمهور زندانی نکردند!؟ پس میشه از ی قاضی زاده هاشمی هم به جرم توهین علیه دانشجویان و فرقانی خواندن دانشجو شکایت کرد وزیر است که وزیر باشه همه در برابر قانون یکی هستند
من اگه دانشجو بودم این کار رو میکردم ببینم قوه قضاییه فقط در مورد توهین به ی روحانی حساسه!؟ یا بقیه هم آدم حساب میشن !؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار