۱۳ دانشجوی جهادگر بسیجی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه بعد از اتمام اردوی جهادی در روستاهای شاهین دژ، با هزینه خود در شهر کربلا موکب سلامت ایجاد کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ارومیه، تابستان امسال بود که بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه با اعزام ۱۲۰ دانشجوی رشته پرستاری دندانپزشکی، پزشکی، بهداشت عمومی و عضو هیئت علمی به روستاهای محروم شهرستان شاهین دژ توانست کار خیری عظیم در عرصه پزشکی در آن منطقه انجام بدهد.
وقتی در روزهای آخر اردوی جهادی به بازدید از فعالیتهای دانشجویان به روستای شاهین دژ رفتیم، چنان شور و شوقی در چهره دانشجویان نمایان بود که گویا با روز اول اردوهیچ فرقی نداشت و حتی در اختتامیه این اردو، مردم آن روستا از همه مسئولان درخواست میکردند که اگر امکان دارد، دانشجویان مدت زمان بیشتری در این روستا بمانند.
اکنون که چند روزی است از اتمام اردوی جهادی دانشجویان علوم پزشکی گذشته است، با خبر شدیم که سیزده نفر از همان دانشجویان جهادی قصد عزیمت به کربلای معلا را دارند؛ اما رفتن این سیزده دانشجو به کربلا با رفتن بقیه به کلی فرق دارد.
این سیزده دانشجو دانشگاه علوم پزشکی با هزینه خود قصد دارند موکبی را در شهر کربلا برپا کنند و به زائران امام حسین (ع) خدمات پزشکی اعم از غربالگری، تست قند خون و بقیه تستهای پزشکی ارائه دهند.
در این باره رحیم عباس زاده، مسئول بسیج دانشجویی آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به کار خارق العاده ۱۳ دانشجو علوم پزشکی می گوید: در جلسه ستاد اربعین دانشجویی بودیم و تمام مشکلات ریز و درشت اعزام دانشجویان استان به کربلای معلا را بررسی میکردیم که به یکباره خبری را به من اطلاع دادند که ۱۳ دانشجوی علوم پزشکی میخواهند در کربلا با هزینه خود موکب برپا کنند.
عباس زاده در ادامه میگوید: من در وهله اول گفتم مشکلی نیست؛ اما هزینه رفتن و اقامت و هماهنگیهای لازم برای ایجاد موکب در خود کربلا هماهنگی زیادی میخواهد که کمی دشوار است.
وی می افزاید: ولی من از همان روز شاهد این موضوع بودم که واقعا نگاه خاصی از جانب خداوند به کار نیک این ۱۳ دانشجو وجود داشت و به طور شگفت انگیز کارهای لارم برای ایجاد کردن موکب سلامت آن هم در خود شهر کربلا به آسانی حل میشد.
وی معتقد است حضور چنین دانشجویان جان بر کف در نظام اسلامی نشات گرفته از آرمان انقلاب اسلامی است که شهدای هشت سال دفاع مقدس از خود به میراث گذاشته اند.
مسئول بسیج دانشجویی آذربایجان غربی می گوید: ما هیچ انتظاری از این ۱۳ دانشجو نداشتیم که بعد از اردوی جهادی بلافاصله برای جهادی دیگر در کربلا اعلام آمادگی میکنند، زیرا آنها چند روز بود که از اردوی جهادی برگشته بودند .
هیچ انتظاری از این ۱۳ دانشجو نداشتیم که بعد از اردوی جهادی بلافاصله برای جهادی دیگر در کربلا اعلام آمادگی میکنند، زیرا آنها چند روز بود که از اردوی جهادی برگشته بودند .
عباس زاده خاطرنشان می کند: ما آنچه که در حد توان بود برای اعزام این ۱۳ دانشجوی عزیز انجام دادیم و حتی با زور راضی کردیم تا در هزینه اعزام آنها به کربلا کمکی کرده باشیم، آنها واقعاً جهاد گر هستند.
همچنین سراغ یکی از آن ۱۳ دانشجورفتیم و این دانشجوی جهادگر دانشگاه علوم پزشکی در مصاحبه با خبرنگار ما می گوید: قبل از این که به اردوی جهادی ثبت نام کنم، فقط با تصور یک اردو برای خوشگذرانی با بقیه دانشجویان به روستاهای شاهین دژ رفتیم.
این دانشجوی جهادگر می افزاید: وقتی وارد روستا شدیم و وضعیت اسفناک را دیدم از خودم بدم آمد که چرا شکرگزار نیستم به اینکه من در شرایطی زندگی میکنم که هر کدام از روستاییان آرزوی بخشی از رفاه زندگی ام را دارند.
وی می گوید: قطعا از همان روز نگاهم به زندگی تغییر کرد و بدون توجه به اطرافم سعی کردم زندگی ام نگذرد و تنها دلیلی که ما دانشجویان دست به چنین اقدام خیرخواهانه ای زدیم این بود که خدمت به مردم چه در روستا و چه در کربلا برای ما خیلی مهم است.
وی معتقد است خدمترسانی به زائران اربعین حسینی به عنوان یک تکلیف شرعی، انسانی و سازمانی است و باورما دانشجویان بر این اصل استوار است که شایستهترین خدمات را به زائران اباعبدالله الحسین (ع) تقدیم کنیم.
دانشجوی جهاد گر در ادامه میگوید: کار ما در کنار بقیه نوکران امام حسین خیلی کوچک به حساب میآید و من با دیدن این همه شور و شوق مردم خجالت میکشم.
وی با بیان اینکه اولین بار است به کربلا میرود، می گوید: اولین باری است که به کربلا میروم و فقط از امام حسین میخواهم میانجیگری کند تا امام زمان (عج) ظهور کند.