کد خبر:۷۱۹۹۲۰
جلیلی در دیدار با صنعتگران:

ترجیع بند گلایه‌ صنعتگران به دیوان‌سالاری در نظام اداری برمی‎گردد/ پتانسیل‌‎های کشور باید از منفعل و منحرف شدن مصون بمانند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این موجب تاسف است که در اکثر جلساتی که برگزار میکنیم ترجیع بند گلایه‌ها به مشکلات ناشی از دیوان‌سالاری ختم می شود که البته محدود به دولت مستقر فعلی نیست.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در ادامه سلسله جلسات «دولت سایه» با صنعتگران برتر کشور، دکتر جلیلی در جلسه‌ای با حضور مدیران واحد‌های فولادی کشور و اعضای هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، در جریان نقطه نظرات فعالان این صنعت قرار گرفت و به ایراد نکاتی پرداخت.
وی در این دیدار گفت: علی‌رغم گلایه‌هایی که امروز در زمینه اقتصاد کشور به حق مطرح است، اما یک مجموعه عظیم و چشمگیر از موفقیت‌های صنعتی نصیب ملت ما شده است که صنعت فولاد کشور باتوجه به آنچه شما مطرح کردید، نسبت به سال‌های گذشته خود بسیار پیشرفت داشته است.
نماینده رهبرانقلاب در شورایعالی امنیت ملی، موفقیت‌های بزرگ در نمونه‌هایی از عرصه‌های نرم افزاری و سخت افزاری را مایه عبرت سایر عرصه‌هایی دانست که احساس ضعف در آن‌ها نمود دارد.
دکتر جلیلی صنایعی، چون موشکی و هسته‌ای کشور را که در طراز جهانی دارای جایگاه قابل توجه هستند، از جمله‌ی این نمونه‌های الگویی خواند که میتوان با نگاه به روند پیشرفت آن‌ها به سایر صنایع نیز جان تازه‌ای بخشید.
عضو شورای راهبردی روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به وضعیت فعلی اقتصاد کشور و لزوم به حداقل رساندن فشار‌ها و تهدید‌های خارجی ابراز داشت: بسیاری از این تهدید‌ها زمینه ساز تقویت بنیه کشور شده‌اند و خواهد شد؛ چرا که برای رفع آن‌ها راهی جز تقویت خود نداریم.

وی درخصوص صنعت فولاد عنوان کرد: با توجه به واقعیت‌های موجود وضعیت فعلی کشور، از جمله منابع انسانی، معادن و فن‌آوری‌های این حوزه و همچنین مراودات و مشکلات بانکی، مشورت با خود صنعتگران که با تمام وجود درگیر جزئیات حوزه هستند، برای تصمیم گیری یک امر ضروری است. در برنامه ریزی برای رفع مشکلات و رسیدن به چشم انداز‌های پیشرفت صنعتی باید نظرات صنعتگران قبل از تصمیم گیری‌ها گرفته شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این موجب تاسف است که در اکثر جلساتی که برگزار میکنیم ترجیع بند گلایه‌ها به مشکلات ناشی از دیوان‌سالاری ختم میشود که البته محدود به دولت مستقر فعلی نمیباشد.

جلیلی اشاره یکی از مدیران صنعت فولاد به تعداد زیاد و غیرقابل قبول بخشنامه‌های وزارت صنعت از ابتدای امسال، آن را نمونه‌ای از این دیوان‌سالاری غیرمنطقی خواند.
 
وی گفت: تعداد بخشنامه‌ها در بازه زمانی محدود و تعارض آن‌ها با هم میتواند تبدیل به منافذی برای فساد شود. مشورت پذیری قبل از صدور این دست بخشنامه‌ها میتواند مانع بروز بسیاری از مشکلات باشد. مشارکت صنعتگران در تصمیم گیری‌ها یک امر لازم در حوزه کاری آنهاست. صنعتگر باید احساس کند که هر بخشنامه جدید باعث تقویت آن صنعت خواهد شد. توضیح چرایی صدور بخشنامه‌ها باید برای فعالان اجرایی در لایه‌های درگیر صنعت روشن باشد تا آن‌ها را اقناع کند و بتوانند مسیر خود را به درستی طی کنند.

وی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: اگر پتانسیل‌های کشور از دو آسیب «منفعل شدن» و «منحرف شدن» مصون بمانند، بسیاری از مشکلات ما حل خواهد شد.

نماینده رهبرانقلاب راه‌حل برون رفت از مجموعه مشکلات را دارای اولویت داخلی دانست و افزود: آن چیزی که امروز به آن نیاز داریم آنست که بتوانیم در این شرایط تا میتوانیم از مشکلات داخلی خود که برخی از شما از آن به خودتحریمی تعبیر کردید، بکاهیم تا بتوانیم فشار تحریم‌های خارجی کشور را به خوبی مدیریت کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار