به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روزنامه وطنامروز در این زمینه مینویسد: این روزها خبرهای خوشی از دولت به گوش نمیرسد؛ درست در شرایطی که کشور در حساسترین روزهای خود به لحاظ سیاسی و اقتصادی به سر میبرد و نیازمند یک دولت منسجم، با اراده و مسئولیتپذیر است که طبق فرموده رهبر معظم انقلاب با مدیریت جهادی بر مشکلات حال حاضر کشور فائق آید، گاه و بیگاه خبر اختلافات داخلی دولت در رسانهها منتشر میشود و عجیب اینکه خود اعضای هیئت دولت بر کوره اختلافات میدمند اما آنچه حتی بیش از کشمکشهای دولتمردان در خانواده دولت به چشم میآید و مایه تاسف است، مسئولیتناپذیری وزراست.
عباس آخوندی از اعضای اصلاحطلب دولت و رئیس ستاد انتخابات میرحسین موسوی در سال ۸۸، تازه پس از گذشت بیش از ۵ سال از دوره وزارت و ناکارآمدی در حوزههای مختلف مسئولیتش، به این نتیجه رسیده که با دولت اختلافنظری و تئوریک دارد و قادر به پیادهسازی ایدههای خود و لذا همراهی با دولت نیست. مزخرف خواندن طرح مسکن مهر، خلف وعده و ناتوانی در تامین مسکن اجتماعی، عدم تحقق وعده نوسازی بافتهای فرسوده، ثبت آمار خیرهکننده در حوادث جادهای، ریلی و هوایی، واگذاری پروژههای متعدد ملی ساخت جاده به شرکتهای خارجی به رغم توانایی مثالزدنی شرکتهای داخلی، باور نداشتن به توانمندیهای داخلی حتی در تهیه و سرو غذای سرویسهای ریلی و بالاخره ثبت رکورد رشد ۳۰۰ درصدی نرخ مسکن در کمترین زمان ممکن، با لحنی طلبکارانه و بدون هرگونه عذرخواهی از قصور خود، متن استعفایش را در رسانهها منتشر کرد و علت استعفا را نه ناتوانی خود بلکه عدم همراهی دولت با ایدههایش عنوان کرد.
محمد شریعتمداری، وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در مراسم روز ملی صادرات به گونهای سخن گفت که گویی فردی غیر از وزیرصنعت، مسئولیت مستقیم حمایت از تولیدکنندگان، صنعتگران و صادرکنندگان را برعهده دارد و گویی در این ماهها شخصی غیر از او در مسند وزارت جلوس فرموده بوده!
در همین مراسم جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور و عضو دیگر اصلاحطلب هیئتدولت، ضلع سوم «بیاختیارنمایی» و «برائت جستن» از سیاستگذاری ناکارآمد دولت را کامل کرد. بیان جمله شاخص «من حتی اجازه برکناری منشی خود را نیز ندارم»، از یک تناقض آشکار در منش معاون اول پرده برداشت.
یک وجه دیگر ماجرا نیز قابل توجه است؛ اینکه وزرای مستعفی دولت اصلاحطلب هستند و سعی در بیاختیار جلوه دادن خود دارند، میتواند ادامه استراتژی سال گذشته اصلاحطلبان برای جدا شدن از دولت و حفظ بدنه اجتماعی جریان خود در انتخابات سال آینده مجلس باشد.
به هر حال مردم نقش جریان اصلاحات و «تکرار» رهبران این جریان را در روی کارآمدن هر دو دولت روحانی فراموش نخواهند کرد. این جریان اصلاحات بود که خود را «تضمین» دولت روحانی معرفی کرد، بنابراین اگر در شکلگیری وضع موجود بیشتر از روحانی و جریان اعتدال موثر نباشد، قطعا کمتر تقصیر ندارد.