کد خبر:۷۲۰۹۵۶
قاسمی:

آمریکا با ابزار تحریم و تروریسم اقتصادی درصدد جنگ روانی علیه ایران است

سخنگوی وزارت خارجه گفت: مقامات آمریکا برای سرپوش گذاشتن بر جنایات خود علیه مردم ایران با بکارگیری ابزار تروریسم اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی درصدد یافتن بهانه، فضاسازی و جنگ روانی علیه مردم ایران هستند.

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری دانشجو، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ادعای فریبکارانه مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا که رشد اقتصاد ایران به دلیل حضور و مبارزه با تروریسم در منطقه با کاهش مواجه شده است، اظهار داشت: این اظهارات صرفا سخنی عوامانه و از سر نیرنگ و مغلطه‌ای رسوا و آشکار است.

وی افزود: مبارزه با تروریسم در منطقه و حفاظت از صلح، ثبات و امنیت مرز‌های ایران که برنامه‌های ضد ایرانی مقامات آمریکا را با شکست مواجه و آنان را با نگرانی روبرو ساخته است، برنامه و سیاست جدیدی نیست.

قاسمی ادامه داد: اقتصاد ایران در تمامی سال‌های گذشته که کشورمان در مبارزه با تروریسم پیشگام و در صف نخست این مبارزه مقدس در دفاع از حیثیت بشری آن هم در زمانه غفلت جهانی بوده است، همواره رشدی بیش از ۸ درصدی داشته است.

سخنگوی وزارت خارجه افزود: مقامات آمریکا برای سرپوش نهادن بر جنایات خود علیه مردم منطقه و ایران با بکارگیری ابزار تروریسم اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی درصدد یافتن بهانه، فضاسازی و یک جنگ روانی و نادیده گرفتن مخالفت‌ها و واکنش‌های جهانی، هم از سوی کشور‌ها و هم نهاد‌ها و سازوکار‌های حقوقی و حقوق بشری در مخالفت با تحریم‌های ستیزه جویانه و ضد انسانی آمریکا علیه مردم ایران، هستند.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین گفت: مقامات دولت فعلی آمریکا سیاست‌ها و رویکرد‌های فریبکارانه خود در دشمنی با مردم ایران را بر پایه امیال و آرزو‌های خام رژیم ها، افراد و گروه‌های تروریستی منفور و مطرودی بنا نهاده اند که خواب و رویایی پریشان بیش نیست و این، دقیقا از همان جنس اشتباهات و خطا‌های راهبردی است که این کشور در ۴ دهه گذشته بطور مکرر مرتکب آن شده است و متاسفانه در پس این همه شکست و ناکامی هنوز نتوانسته اند از یک مشی خردمندانه و متمدنانه که به سود بشریت و جامعه جهانی است بهره جویند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار