آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۱۶۱۸
با هدف نشان دادن جایگاه هوافضا؛

«چهارمین عصرانه هوافضایی» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود

از سوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر «چهارمین عصرانه با رویکرد کاربرد هوافضا در فوریت‌های امدادی، خدمات شهری و محیط زیست» برگزار می‌شود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، چهارمین عصرانه از میان مجموعه عصرانه‌های ایرآپ با عنوان "کاربرد هوافضا در فوریت‌های امدادی، خدمات شهری و محیط زیست" در ۱۴ آبان ماه برگزار می‌شود.

در این رویداد که با هدف نشان دادن جایگاه هوافضا در یافتن پاسخ مشکلات شهری برگزار می‌شود، دبیر کمیته کسب و کار‌های هوشمند و مشاور شهردار منطقه ۲ تهران، دستیار توسعه کسب و کار‌های فضاپایه و مسئول توسعه کسب و کار‌های حوزه کاربرد ماهواره در سازمان فضایی ایران و همچنین کارشناسان ویژه سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی حضور خواهند شد.

کاربرد داده‌های ماهواره‌ای در توسعه کسب‌وکار‌های شهری، چالش‌های موجود در بخش فوریت‌های امدادی، تلاش برای تحقق اقتصاد شهری دانش‌بنیان و توسعه شهر هوشمند از جمله محور‌های گفتگو در این عصرانه است.

متقاضیان برای حضور در این رویداد می‌توانند با مراجعه به سایت این عصرانه به آدرس www.aerup.aut.ac.ir نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار