رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور گفت: ۵ مجوز برای راهاندازی دانشکدههای فنی در نظر گرفته شده که خراسان جنوبی تنها استانی است که دو آموزشکده همزمان پسران و دختران در شهرستانهای طبس و قاین دارد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور گفت: ماموریت اصلی دانشگاه فنی و حرفهای کشور، تربیت تکنسین است که این امر برای رشد و توسعه اقتصادی کشور بسیار ضرورت دارد.
صالحی عمران با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفهای کشور هزار عضو هیئت علمی و کادر آموزشی دارد، افزود: در سطح کشور دانشگاه فنی ۱۷۸ آموزشکده و دانشکده دارد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور با اشاره به اینکه در دانشگاههای فنی ۱۷۰ هزار دانشجو تحصیل میکنند، ادامه داد: ۱۰۰ رشته کاردانی، ۶۰ رشته کارشناسی ناپیوسته و هفت رشته کارشناسی پیوسته در دانشگاههای فنی خراسان جنوبی وجود دارد.
وی از اشتغال ۱۰۰ درصدی دانشجویان فارغ التحصیل در برخی از رشتهها خبر داد و گفت: به طور معمول ۸۰ درصد دانشجویان فارغ التحصیل از این دانشگاه وارد بازار کار میشوند و این افراد دانش آموختگانی هستند که میتوانند خود اشتغالی کنند.
صالحی عمران اظهار کرد: در کل کشور ۵ مجوز برای راهاندازی دانشکدههای فنی در نظر گرفته شده که خراسان جنوبی تنها استانی است که دو آموزشکده همزمان پسران و دختران در شهرستانهای طبس و قاین دارد و از ۵ مجوز ۲ مجوز به خراسان جنوبی اختصاص پیدا کرده است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور از انعقاد تفاهم نامهای بین دانشکده فنی و حرفهای بیرجند و استانداری خراسان جنوبی خبر داد و گفت: در این راستا پیش بینی شده برای اتمام پروژههای ناتمام و تجهیز آزمایشگاه ۶ میلیارد تومان پرداخت شود.
وی با بیان اینکه در خراسان جنوبی هفت آموزشکده فنی و حرفهای داریم، گفت: در سال جاری نیز ۱۷ رشته جدید به خراسان جنوبی داده شده است.
صالحی عمران تاکید کرد: از آنجایی که دانشگاه فنی میتواند همراه و در ارتباط با صنعت باشد و بتوان از دانشگاه فنی به صنعت محتوا داد در این راستا تفاهم نامه خوبی با اتاق اصناف و بازرگانی امضا کردهایم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور عنوان کرد: بازسازی، بهسازی و به روز رسانی برنامههای درسی و سر فصل دروس دانشگاهها یکی از اهداف ما است.
وی افزود: در این راستا رشتههای مختلف را شناسایی کردیم تا بتوانیم نیازهای شغلی صنعت و معدن و بخش کشاورزی را تامین کنیم.
صالحی عمران با اشاره به پذیرش دانشجو از کشورهای دیگر در خراسان جنوبی بیان کرد: تفاهم نامههای خوبی با دانشکدههای خارجی مانند آلمان بسته شده و تا پایان سال مربیانی را در رشتههای محیط زیست اعزام کردیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور خاطرنشان کرد: راه اندازی مرکز مدرسان را در تهران و تهیه آیین نامه ارتقایی در دانشگاه فنی نیز در دستور کار است.
وی از سطح بندی دانشگاههای فنی خبر داد و اظهار کرد: دانشکدههای فنی و حرفهای سطح بندی میشوند و بر اساس این سطح بندی اقداماتی در راستای ارتقای آنها انجام خواهد شد که یکی از مهمترین اهداف سطح بندی افزایش کیفیت و کمیت در این دانشگاهها است.
صالحی عمران افزود: از جمله برنامههای بین المللی آموزشهای فنی و حرفهای پذیرش دانشجوی خارجی، تبادل اعضای هیئت علمی، برگزاری دورههای مشترک بین دانشگاهها از جمله اقدامات پیش بینی شده است.
وی به برنامههای سفر دو روزه خود در خراسان جنوبی اشاره و گفت: یک ساختمان آموزشی به مساحت یک هزار و ۵۰۰ متر با اعتبار ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان کلنگ زنی شده است.
صالحی عمران بیان کرد: همچنین دو کارگاه به مساحت یک هزار و ۱۰۰ متر با اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور افزود: تجهیز ساختمان آموزشی با مساحت هزار و ۹۰۰ متر، تکمیل و تجهیز خوابگاه و تجهیز سلف سرویس با اعتبار سه میلیارد تومان از دیگر برنامههای اجرایی در قاین بوده است.
وی در پایان با اشاره به مشکلات دانشجویان این دانشگاه در زمینه خوابگاه، بیان کرد: در شهرستانها مشکل خوابگاه نداریم و عمده مشکل مربوط به مرکز استان است که در این راستا در صورت وجود فضا آمادگی ساخت خوابگاه را داریم.