دبیر انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه بناب گفت: انجمنهای علمی میتوانند به عنوان نیروی محرکه دانشگاهها در کسب مهارت و تبدیل آن به فناوری و نوآوری موثر باشند.
محمدرضا زاهدی، دبیر انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه بناب در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، گفت: سمینار یکروزه IOT و معرفی آخرین دستاوردهای بکهوف در اتوماسیون صنعتی با همکاری شرکت نیکمهر و شرکت رادین صنعت پارلا برای ۱۵۰ نفر از اساتید، دانشجویان و مدعوین از صنایع مختلف دانشگاه بناب برگزار شد.
زاهدی تصریح کرد: نمایندگان ایرانی شرکت بکهوف آلمان آخرین دستاوردهای اتوماسیون صنعتی را برای دانشجویان و اساتید دانشگاه بناب معرفی و زمینههای ارتباط دانشگاه با دنیای کسب و کار بررسی شد.
دبیر انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه بناب تصریح کرد: جامعه ما بیش از پیش نیازمند توجه به اشتغال بر پایه مهارت آموزی است، این مهم ایجاب میکند مؤسسات آموزشی و دانشگاهها بتوانند در کنار علم آموزی و آموزشهای تئوری به صورت خلاقانه، نوآورنه وفرصت ساز وارد میدان شده وضمن کارآفرینی زمینههای انتقال فناوری را به کشور فراهم سازند.
وی با اشاره به دانشگاههای کارآفرین افزود: انجمنهای علمی در جهت تبدیل دانشگاهها به دانشگاه کارآفرین نقش ویژهای دارند و میتوانند به عنوان نیروی محرکه دانشگاهها در کسب مهارت و تبدیل آن به فناوری و نوآوری موثر باشند.
زاهدی محورهای همایش را معرفی آخرین دستاوردهاو تکنولوژی شرکت بکهوف دانست و اظهار داشت: تاریخچه و معرفی شرکت Beckhoff آلمان، معرفی اجمالی IPC کامپیوترهای صنعتی، معرفی اجمالی پروتکل Ether CAT و معرفی فناوریهای XTS و XFC از اهم موضوعات مطروحه در سمینار بود.
دبیر انجمن علمی دانشگاه بناب تاکید کرد: برگزاری دورههای آموزشی مشترک با نمایندگان بکهوف آلمان، برگزاری آموزشهای هدفمند کوتاه مدت (کپسولی) برای دانشجویان دانشگاه بناب، طراحی و ساخت دموهای آموزشی اتوماسیون صنعتی و PLC با بهره گیری از آخرین تکنولوژی روز دنیا و آموزش و تامین نیروی متخصص و فنی در راستای اجرای پروژههای مشترک از برنامههای توسعه روابط دانشگاه بناب و صنایع میباشد.
لازم به ذکر است، در حاشیه برگزاری سمینار تخصصی نمایندگی شرکت بکهوف آلمان با رئیس و معاونین و مدیران گروه دانشگاه بناب دیدار و گفتگو کردند و دو طرف در خصوص فعالیتهای آموزشی و پژوهشی فی مابین جهت همکاریهای دوجانبه به بحث و تبادل نظر پرداختند.