آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۵۱۸۲
از سوی پایگاه اطلاعاتی ESI؛

مقاله استاد دانشگاه تبریز یکی از مقالات داغ شد

مقاله استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز از سوی پایگاه اطلاعاتی Essential Science indicators، به عنوان یکی از مقالات داغ انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بر اساس گزارش پایگاه اطلاعاتی Essential Science indicators مقاله «تحلیل ترمودینامیکی و بهینه سازی چند هدفه آرایش‌های مختلف چرخه رانکین آلی با مخلوط سیالات زئوتروپیک» به نویسندگی مرتضی یاری استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز به عنوان یکی ازمقالات داغ انتخاب شده است.

مرتضی یاری استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریزدر باره این مقاله گفت: این مقاله در نشریه Energy به چاپ رسیده و در سال ۲۰۱۸ به عنوان مقاله داغ (Hot Paper) انتخاب شده است.

استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز در تشریح جزئیات این مقاله مطرح کرد: چرخه‌های رانکین آلی چرخه‌های ترمودینامیکی هستند که در آن‌ها از سیالات آلی به جای آب به عنوان سیال کاری استفاده می‌شود. مزیت این چرخه‌ها توانایی استفاده از منابع حرارتی دماپایین و دما متوسط با بازدهی بالا و اقتصادی بودن آن‌ها است.

وی تصریح کرد: این چرخه‌ها در موارد مختلفی نظیر نیروگاه‌های زمین گرمایی، نیروگاه‌های خورشیدی، سیستم‌های آب شیرین کن، بازیابی گرمای هدررفت از میکروتوربین‌ها، موتور‌های احتراق داخلی، پیل‌های سوختی و. مورد استفاده قرار می‌گیرند.

یاری خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت چرخه‌های رانکین آلی که از مباحث تحقیقاتی روز می‌باشد این مطالعه با هدف بهینه‌سازی چند هدف و با در نظر گرفتن سیالات عامل مخلوط زئوتروپیک به عنوان سیال کاری انجام گرفته است. نتایج مطالعه نشان می‌دهد که استفاده از این سیالات نتایج بهتری نسبت به سیالات خالص دارد.

لازم به ذکر است، مرتضی یاری، استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز بوده و از وی ۱۲۷ مقاله در نشریات علمی و پژوهشی و در مجلات ISI به چاپ رسیده است. تالیف و ترجمه دو کتاب، اجرای دو مورد طرح تحقیقاتی، ارایه ۱۲۹ مقاله در کنفرانس‌های بین المللی خارجی و داخلی از دیگر فعالیت‌های علمی و پژوهشی این استاد دانشگاه تبریز است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار