آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۵۳۲۴
امید در مشهد:

بزرگترین مشکل کشور بالا بودن نرخ بیکاری است/ ۷۵ درصد دانش‌آموختگان دانشگاه علمی کاربردی شاغل هستند

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: ارزیابی‌های فعلی ما نشان می‌دهد که از مجموع دانش‌آموختگان دانشگاه علمی کاربردی حدود ۷۵ درصد شاغل می‌شوند.
امید ملائی

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمدحسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور شب گذشته در ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت و اختتامیه چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در هتل پارس مشهد، با اشاره به ارائه انواع تسهیلات ارزان قیمت به‌صاحبان ایده‌های نو و کارآفرینان این دانشگاه گفت: همه تلاش این دانشگاه این است که دانشجویانی تربیت کند که بعد از فراغت از تحصیل با دست پر بیرون بیایند و خود کارآفرین و اشتغال‌زا باشند.  

امید ادامه داد: اگر در مراکز نوآوری و مراکز رشدی که در کنار مراکز علمی و کاربردی تشکیل می‌شود دانشجویان حضور داشته باشند و شرکت تاسیس کنند، فعالیت اقتصادی و تولیدی انجام دهند و ایده‌های نویی را به‌سرانجام رسانند، دانشگاه برای راه‌اندازی این کسب‌وکار جدید دفتر و محل کار آن قاعدتا مرکز و محلی ارائه می‌دهد و برای شکل دادن به آن کارگاه و ایده تسهیلات ارزان قیمت می‌دهد.  

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور ادامه داد: با توافقی که با معاونت علمی ریاست جمهوری انجام شده است برای ایده‌های برتر که قابلیت تبدیل شدن به‌تولید را دارند تسهیلات ویژه از سوی این دانشگاه ارائه می‌شود.

وی بیان کرد: امیدوارم در کنار برگزاری این نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها، ایده‌هایی به‌وجود آید که بتواند بازار خود را پیدا کند و سرمایه‌گذار بر روی آن سرمایه‌گذاری کند تا بتواند آن ایده تبدیل به‌تولید و یک محصول شود.  

امید ادامه داد: امروز بزرگترین مشکل کشور بالا بودن نرخ بیکاری است، اما انتظار ما این است که دانشجویان این دانشگاه به‌راحتی بتوانند از این مشکل عبور کنند.  

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تاکید کرد: ارزیابی‌های فعلی ما نشان می‌دهد که از مجموع دانش‌آموختگان دانشگاه علمی کاربردی حدود ۷۵ درصد شاغل می‌شوند که از این تعداد حدود ۲۵ درصد قبل از ورود به‌دانشگاه صاحب شغل بوده‌اند و حدود ۵۰ درصد دیگر در این دانشگاه تحصیل کرده‌اند، آموزش دیده و توانسته‌اند شغل پیدا کنند و یا خودشان کار و تولید ایجاد کنند.  

وی اظهار کرد: متاسفانه ایرادی که به من و سایر روسای این دانشگاه در مراکز وارد است این است که این ۵۰ درصد در راستای رشته تحصیلی خود کار و شغل ندارند، ما روسای دانشگاه باید شرایط را به‌گونه‌ای فراهم کنیم که افراد در زمینه‌های مورد علاقه خود تحصیل کنند و با ظرفیت‌سازی‌هایی که باید انجام دهیم، شرایطی فراهم سازیم که این افراد در زمینه تحصیلی خود نیز وارد عرصه تولید و اقتصاد شوند.  
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار