کد خبر:۷۲۵۳۴۱
جباری‌پور در گفتگو با دانشجو:

بسیاری از دانشجویان با واژه دانش‌بنیان غریبه هستند/ وجود شرکت‌های نوپا در دانشگاه خودباوری می‌آورد

دبیر اجرایی جشنواره کار صدف با بیان اینکه بسیاری از دانشجویان با واژه دانش‌بنیان غریبه هستند، گفت: وجود شرکت‌های دانش‌بنیان در محیط دانشگاه خودباوری در دانشجویان ایجاد می‌کند.

جباری پور، سرپرست دفتر پژوهش و فناوری پارک فناوری و دبیر اجرایی جشنواره کار صدف در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیان داشت: هدف اصلی از برگزاری جشنواره کار صدف موضوع کار، کارآموزی و اشتغال کارآفرینان است.
 
وی ادامه داد: هدف ما از برگزاری جشنواره این است که برای شرکت‌های دانش بنیان زمینه‌ای فراهم شود تا بتوانند از فرصت دانشگاه، دانشجویان و اساتید استفاده کنند.

جباری پور افزود: همچنین این شرکت‌ها می‌توانند از بین دانشجویانی که تمایل دارند، دوره کارآموزی بگذرانند، نیروی جوان جذب کنند و حتی همین روند جذب دانشجوی کارآموز و فارغ التحصیلان؛ منجر به استخدام آن‌ها در این شرکت‌ها شود.

سرپرست دفتر پژوهش و فناوری پارک فناوری با اشاره به اهداف بلند مدت گفت: البته ما یک سری اهداف بلندتری هم برای برگزاری این جشنواره در محیط دانشگاهی داریم، حضور این شرکت‌ها در دانشگاه علم و صنعت می‌تواند الگویی برای سایر دانشگاه‌ها باشد.

جباری پور تصریح کرد: اکثر شرکت‌هایی که در این جشنواره شرکت کرده اند از بین فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند که توانسته اند با همت خود کسب و کار‌های موفقی راه اندازی کرده و کارآفرینی کنند.

وی اظهار کرد: وجود چنین نمایشگاه‌هایی در دانشگاه علاوه بر اینکه کمک می‌کند تا این شرکت‌ها نیروی انسانی مورد نیاز خود را جذب کنند، کمک می‌کند تا دانشجویان با فضایی آشنا شوند که نشان می‌دهد افرادی مثل خودشان توانسته اند کسب و کار‌های موفق راه اندازی کنند.

دبیر اجرایی جشنواره کار صدف گفت: دانشجویان ضمن تعامل با این شرکت‌ها در می‌یابند که تنها مسیر موفقیت فقط کارمند شدن نیست و کارآفرینی هم می‌تواند مسیر موفقیت باشد.

جباری پور تصریح کرد: بسیاری از دانشجویان با واژه دانش بنیان غریبه هستند و نمی‌دانند که با داشتن یک ایده فناورانه می‌توان کار شرکت استارت آپی را آغاز کرد.

وی ادامه داد: صاحبان ایده با تمرکز بر روی ایده و فکر فناورانه خود می‌توانند آن را به کسب و کار تبدیل کرده و یک شرکت دانش بنیان ثبت کنند. وجود شرکت‌های دانش بنیان در محیط دانشگاهی این خودباوری را در دانشجویان ایجاد می‌کند تا در بتوانند در آن مسیر گام بردارند.

سرپرست دفتر پژوهش و فناوری پارک فناوری گفت: البته کارآفرینی سختی‌های خود را دارد، اما دانشجویان و فارغ‌التحصیلان باید بدانند که این سختی‌ها قابل حل است. کارآفرینی به هیچ عنوان ساده و آسان نیست و اگر قرار بود ساده باشد همه سراغ این کار می‌رفتند، اما این را هم باید بگوییم که با همه سختی‌هایی که در این کار وجود دارد، به موفقیت به دست خواهد آمد به شرط اینکه قدم درستی بردارند و تلاش کنند.

دبیر اجرابی جشنواره صدف با اشاره به حمایت‌های دولت از شرکت‌های دانش بنیان خاطر نشان کرد: این شرکت‌ها حتما با مشکلاتی مواجه هستند به همین خاطر دولت ساختار‌هایی مثل پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد را برای حمایت از آن‌ها ایجاد می‌کند تا بتوانند در فضای کارآفرینی قدم بردارند و ریسک کار آن‌ها کمتر شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار