آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۵۶۴۰
رئیس بنیاد ملی نخبگان استان کرمانشاه:

دانشگاه رازی برای برگزاری نمایشگاه کالا‌های ایرانی در حوزه ورزش پیشگام شود

رئیس بنیاد ملی نخبگان استان کرمانشاه گفت: دانشکده تربیت بدنی خود را از دانشکده‌های دیگر بی‌نیاز نبیند و به جای رقابت ناسالم با رشته‌های دیگر هم‌افزایی داشته باشند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ اولین رویداد دورهمی اکوسیستم‌های کارآفرینی ورزش "کامیتآپ" به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی دیروز، به همت دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی با همکاری معاونت فرهنگی و انجمن علمی علوم ورزشی و با حضور اساتید دانشگاهی و دانشجویان در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی برگزار شد.
 
این رویداد با استقبال چشمگیر دانشجویان و اساتید مواجه شد، ارائه پنل تخصصی ویژه اعضای هیأت علمی و پنل تخصصی کسب و کار‌های حوزه ورزش از برنامه‌های این همایش بود.
 
آوات طاهرپور، رئیس بنیاد ملی نخبگان استان کرمانشاه در این رویداد پیرامون نقش دانشگاه‌ها در حوزه ورزش و کارآفرینی اظهار داشت: در ایران سه دانشگاه در حیطه علوم ورزشی جزو دانشگاه‌های شناخته شده جهانی هستند.
 
وی بیان کرد: دانشکده تربیت بدنی خود را از دانشکده‌های دیگر بی‌نیاز نبیند و به جای رقابت ناسالم، با رشته‌های دیگر اعم از علوم انسانی، علوم پایه، علوم پزشکی، مهندسی و... هم افزایی داشته باشند و در حیطه توسعه به آن توجه شود و ارتباط قوی داشته باشند تا ارتقاء جهانی یابد.
 
طاهرپور با بیان اینکه علم ورزش بشدت تجهیزات محور است، گفت: در این زمینه می‌توان به تولید کالا‌های ایرانی در حیطه ورزش توجه کرد و کالا‌های با کیفیت تولید شود و اشتغالزایی و کارآفرینی صورت بگیرد.
 
وی تأکید کرد: نمایشگاهی از کالا‌های ایرانی در حوزه ورزش برگزار شود و متخصصان دانشگاه رازی با کمک دستگاه‌های دیگر در این راستا پیش‌قدم شود و بنیاد نخبگان استان کرمانشاه نیز به نیابت از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این راستا حمایت‌های لازم را به عمل می‌آورد.
 
رئیس بنیاد ملی نخبگان استان کرمانشاه همچنین خواستار برگزاری سیمنار با موضوع نقش نخبگان در ورزش و توسعه پایدار و کسب و کار شد.

ورزش و تفریح حوزه وسیعی برای کارآفرینی دارد
در ادامه سهراب دل انگیزان، دانشیار گروه اقتصاد دانشگاه رازی در خصوص «کارآفرینی در ورزش و تفریح» به سخنرانی پرداخت و گفت: در سال ۲۰۱۸ بیش از ۱۵ درصد تولید ناخالص ملی جهان مربوط به حیطه تفریح، سلامت و ورزش بود و می‌توان گفت ۱۵ درصد فعالان حوزه اقتصاد در این حیطه فعال هستند.

دل انگیزان در ادامه بیان کرد: در ایران کمتر از ۳ درصد جمعیت در حوزه تفریح و ورزش فعال هستند و می‌توان ۱۲ درصد سهم اشتغال را در این حوزه رشد داد.

وی بیان کرد: ثروتمندترین افراد جامعه جهانی در حیطه تفریح و ورزش فعال هستند و این حوزه بشدت درآمدزا، اشتغالزا و ثروت زا است و بهترین و مهم‌ترین و مطرح‌ترین برند‌های جهانی در حوزه ورزش هستند.
 
دل انگیزان با بیان اینکه پذیرندگی و خلاقیت سبب پیشرفت می‌شود، گفت: ورزش و تفریح نقش بزرگی در زندگی ما دارد و حوزه وسیعی برای کارآفرینی نیز دارد و دانشگاه می‌تواند با تعریف عناصر بین رشته‌ای در این زمینه ورود کند.

دانشیار گروه اقتصاد دانشگاه رازی بیان کرد: اگر شما ورزش را دوست دارید و قصد راه اندازی یک کسب و کار را دارید چرا ورزش و کسب و کار را با هم ترکیب نمی‌کنید؟

دل انگیزان تصریح کرد: زمینه شکل گیری کسب و کار‌ها در حوزه ورزش و تفریح بسیار وسیع است، اما نیاز به خلاقیت، جسارت، پشتکار، علاقه و مهارت، صبوری، جدّیت و کنارآمدن با مشکلات دارد.

وی «ورزش، تفریح و کامپیوتر»، «ورزش، تفریح و غذا»، «ورزش، تفریح و علم»، «ورزش، تفریح و نرم افزار»، «ورزش، تفریح و اوقاف فراغت»، «ورزش، تفریح و درمان»، «ورزش، تفریح و صنعت»، «ورزش، تفریح و کشاورزی»، «ورزش، تفریح و عکاسی»، «ورزش، تفریح و پارک»، «ورزش، تفریح و بیمارستان»، «ورزش، تفریح و روستا»، «ورزش، تفریح و عشایر»، «ورزش، تفریح و دریا»، «ورزش، تفریح و صحرا»، «ورزش، تفریح و امور خیریه»، «ورزش، تفریح و دانشجویان»، «ورزش، تفریح و شهرداری‌ها»، «ورزش، تفریح و طبیعت» و «ورزش، تفریح و اتومبیل» را از جمله زمینه‌های کسب و کار مرتبط با ورزش و تفریح برشمرد.

دل انگیزان بیان کرد: کسب و کار در حوزه "ورزش، تفریح و غذا" و "ورزش، تفریح و درمان" بسیار وسیع است و غذا‌ها و نوشیدنی‌های بسیاری در این زمینه وجود دارد، در حیطه "ورزش، تفریح و درمان" می‌توان با توجه به عناصر بین رشته‌ای میان رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی و علوم پزشکی، ورزش درمانی را شروع کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار