کد خبر:۷۲۶۳۴۶
۲۰ آذرماه؛

دومین کنفرانس بین‌المللی یافته‌های نوین در حسابداری در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود

دومین کنفرانس بین المللی یافته‌های نوین در حسابداری، مدیریت، اقتصاد و بانکداری ۲۰ آذر ۱۳۹۷ در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ دومین کنفرانس بین المللی یافته‌های نوین در حسابداری، مدیریت، اقتصاد و بانکداری،۲۰ آذر ۱۳۹۷ در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار می‌شود.

 

در این کنفرانس بین المللی یافته‌های نوین در حسابداری، مدیریت، اقتصاد و بانکداری با هدف ایجاد تبادل بین بخش‌های مختلف در حوزه حسابداری، مدیریت، اقتصاد و بانکداری برگزار خواهد شد.

 

از مهمترین محور‌های کنفرانس می‌توان به حسابداری، مدیریت شامل کیفیت، بهره‌وری و تعالی سازمانی و رهبری و رفتار سازمانی، اقتصاد، بانکداری، چالش های قانونی و قضایی در بانکداری الکترونیکی، چالش های قوانین حقوقی موجود و نیازهای آتی و تبلیغات و بانکداری الکترونیکی اشاره کرد.

یکشنبه ///// دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در حسابداری برگزار می‌شود
علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.eem2018.ir مراجعه نمایند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار