آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۷۸۰۶
یادداشت دانشجویی|

ضعف مدیریتی بیمارستان رضوانشهر

ضعف مدیریتی بیمارستان رضوانشهر باید پیگیری شود و سرپرست فرمانداری اگر می‌خواهد بخت خود را در مدیریت شهرستان بیازماید، باید مشکلات پرسنل بیمارستان را با دانشگاه علوم پزشکی حل کند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین غریبی،* رفتاری که با کارگران سد شفارود و شرکت چوکا و کارکنان بیمارستان شهرستان رضوانشهر در حال انجام است نه تنها شایسته اسلامیت نیست؛ بلکه جایگاه انسانی ندارد، بماند که دم از حسینی بودن نیز میزنیم.

عقب افتادگی حقوق کارگران شرکت چوکا و سد شفارود که به یک مسئله بدیهی تبدیل شده است و اگر دو تا سه ماه حقوقشان عقب نیفتد باید تعجب کرد، ولی اینبار مطلع شدم که در یک اتفاق عجیب و غریب کارکنان بخش‌های خدماتی و رانندگان آمبولانس و بخش حراست بیمارستان دولتی شهرستان رضوانشهر شش ماه است که عقب افتاده.

در بیمارستان رضوانشهر حدود ۲۰ نفر در سه بخش خدماتی و حراست و آمبولانس کار می‌کنند که ۸ نفر از این تعداد که در بخش حراست کار می‌کنند فقط و فقط بیمه آن‌ها رد شده، ولی حقوق آنان از برج سه یعنی خرداد ماه پرداخت نشده؛ اما در بخش خدماتی اوضاع بدتر است به طوری که نه برای آنان بیمه‌ای رد شده و نه حقوقی داده شده بلکه بدتر شرکت پیمانکار و طرف قرارداد با آن‌ها مشخص هم نیست و تازه می‌خواهند در یک ماه آینده شرکت پیمانکار را مشخص کنند.

میزان بی تدبیری به حدی است که این عزیزان این اتفاق را عادی می‌دانند و همه بخاطر اینکه اخراج نشوند روزه سکوت گرفته‌اندو صحبتی در این باره نمی‌کنند.

حضرت امام در روز ۱۰ اردیبهشت سال ۱۳۶۰ به مناسبت روز جهانی کارگر، کارگر را ستون فقرات استقلال نظام اسلامی میداند و می‌فرماید:

بزرگداشت روز کارگر، این ستون فقرات استقلال کشور و این اسطوره سرنوشت ساز و رهایی بخش از وابستگی‌ها و پیوستگی ها، وظیفه‌ای است ملی و اسلامی و همگانی.

طبقه شریف کارگر در این مدت کوتاه و خصوصا بعد از تجاوز عمال اجانب به خاک میهن عزیز ثابت کرد که قادر است با خواست خداوند متعال، کشور عزیز خود را با کوشش شبانه روزی از وابستگی نجات دهد و مشت قدرتمند گره کرده‌ی خود را بر دهان یاوه گویان و تبلیغاتچیان خارج و تفاله‌های وابسته مزدور داخل کوبد و دست رد به سینه منحرفان و منافقان وابسته به چپ و راست با قدرت هر چه بیشتر زند. (صحیفه امام، جلد ۱۴، ص. ۳۲۶)

شما این جملات را بگذارید کنار اتفاقی که هم اکنون در سراسر کشور در حال اتفاق است و در حق کارگران اجحاف می‌شود. بخش خصوصی و شرکت‌های خصولتی و شرکت‌های زیانده شستا هم بجای خود، ولی دیگر تصور نمی‌کردم دولت به کارگران بیمارستان دولتی و یا حتی بخش حراست بیمارستان که زحمت امنیت بیمارستان را می‌کشد این مقدار بی تفاوت باشد.

حراستی که حقوق نمی‌گیرد دیگر حواسش به امنیت فیزیکی نیست او در تمام مدت به فکر امنیت غذایی و شغلی خود می‌باشد و به فکر این است که بتواند شکم خانواده خود را سیر کند.

راننده آمبولانسی که دغدغه سفره خالی خود را دارد که دیگر به فکر جان دیگری نیست.

فکرش هم سخت است که دولت تا اینجا نیز پیش برود که با جان مردم هم شوخی کند.

دانشگاه علوم پزشکی گیلان باید در قبال این افتضاح مدیریتی خود پاسخگو باشد و بگوید چگونه است حدود ۲۰ نفر از پرسنل یک بیمارستان ۳۲ تختوابه که آن هم فقط بخش اورژانس آن در حال فعالیت است را بدون حقوق نگه داشته است.

مسئول حراست دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه گیلان در چه خوابی است که کارکنان حراست این بیمارستان از برج سوم سال ۹۷ تا هم اکنون که در برج نه هستیم حقوقی دریافت نکرده اند؟

بخش خدمات بیمارستان مگر نه این است که باید احساس احترام و سربلندی کنند مگر نه این است رهبری فرموده اند:

جامعه‌ کارگری بایستی احساس تکریم بکند، احساس احترام بکند، احساس کند که قدر او دانسته میشود، قدر کار او دانسته میشود؛ اگر این به‌وجود آمد، آن‌وقت خستگی از کار، بی‌حوصلگی نسبت به کار، بی‌اعتنائی نسبت به کار، دیگر وجود نخواهد داشت و کار، درست و صحیح انجام میگیرد. (۱۰/۰۲/۱۳۹۶)

این افتضاح مدیریتی در شهرستان باید توسط مدیریت بیمارستان پیگیری شود و سرپرست فرمانداری نیز هم اگر می‌خواهد بخت خود را در مدیریت شهرستان بیازماید و سربلند بیرون بیاید در اولین قدم باید مشکلات این ۲۰ پرسنل بیمارستان را با دانشگاه علوم پزشکی حل و فصل نماید و حقوق آنان را نیز پرداخت کند.

محمدحسین غریبی- عضو سابق شورای مرکزی جنبش عدالت خواه دانشگاه گیلان
انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار