کد خبر:۷۲۸۱۲۳
به بهانه روز معلولان؛

گفتگو با قهرمان دوی ۴۰۰ متر پاراآسیایی/ چرا ورزشکاران پاراالمپیک تیم دانشجویی ندارند؟

وحیدعلی نجیمی، دانشجوی قهرمان دوی ۴۰۰ متر پاراالمپیک آسیایی است که با رکورد ۴۹.۹۸ مدال طلای این ماده را به گردن آویخت.
معصومه شمسینی

 گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسیر رسیدن به موفقیت راه‌های پرپیچ و خمی دارد؛ برخی با وجود موانع و محدودیت‌ها این مسیر را با موفقیت پشت سر گذاشته اند و ثابت کرده‌اند که با تلاش و پشتکار می‌توان بر مشکلات چیره شد و به موفقیت دست یافت.

وحید علی نجیمی، دانشجوی روانشناسی و دندونده موفق کم بیناییست که توانسته در مسابقات پاراآسیایی در رشته دوی ۴۰۰ متر کلاس ۱۲ با رکورد ۴۹.۹۸ به مقام قهرمانی دست پیدا کند و مدال طلای این ماده را به گردن آویزد. همچنین در ماده ۲۰۰ سرعت با راه‌یابی به فینال، مدال طلای مسابقات پارا آسیایی را کسب کرده است.
 
ورزشکاران پاراالمپیک تیم دانشجویی در کشور ندارند/به دنبال کسب سهیمه مسابقات پاراالمپیک هست
 
نجیمی بعد از کسب دومین مدال طلای خود در سومین دوره بازی‌های پاراآسیایی، با خرسندی از رکوردی که برجای گذاشت، اعلام کرد که همه مردم ایران در مدال او سهیم هستند. این ورزشکار قهرمان، دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان واحد خوراسگان است که با او به گفتگو نشستیم.

دانشجو: چقدر ورزش را در زندگی موثر می‌دانید؟
ورزش کردن به صورت حرفه‌ای و یا آماتور از نظر روحی و روانی و هم از نظر جسمی بر افراد بویژه دانشجویان تأثیرگذار است. از نظر علمی ثابت شده است که ورزش، سوخت و ساز بدن را بالا می‌برد و باعث می‌شود که اکسیژن بیشتری به انسان برسد. برای همین نمی‌توان نقش ورزش را در تندرستی افراد ندیده گرفت، بویژه در دانشجویان که فرصت بیشتری را صرف مطالعه و درس خواندن می‌کنند، ورزش در سلامت آن‌ها نقش مهمی دارد و باعث می‌شود که در درس خواندن و کسب مطالب علمی هم موفق باشند.
 
کد ویدیو
 فیلمی از وحید علی نجیمی قهرمان مسابقات پاراآسیایی   

دانشجو: ورزش دانشجویی در کشور ما در چه جایگاهی قرار دارد؟
تاکنون در هیچ کدام از مسابقات دانشجویی کشور شرکت نکرده ام و اطلاعی از وضعیت ورزش دانشجویان ندارم. در کشور ما ورزشکاران پارا المپیک تیم دانشجویی ندارند، در حالی که سایر ورزشکاران در تیم‌های دانشجویی حضور دارند. دانشگاه به عنوان پلی برای موفقیت آن‌ها در زمینه ورزش حرفه‌ای است، اما ورزشکاران پارا المپیک این شرایط را نداشتند که در تیم‌های دانشجویی حضور پیدا کنند.
 
دلیل این بی اهمیت بودن تشکیل تیم دانشجویی، شاید در اقلیت بودن دانشجویان ورزشکار پاراالمپیکی باشد. البته شاید در بین بانوان ورزشکار تیم دانشجویی پارالمپیک وجود دارد، اما تا کنون من در هیچ تیم دانشجویی و مسابقات دانشجویی شرکت نکرده‌ام.

دانشجو: از درس و دانشگاه‌تان برایمان بگوئید؟
در رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) مشغول تحصیل هستم. رشته روانشناسی آموزش غلبه بر استرس را یاد می‌دهد و این برای ورزشکاران بسیار مهم است که بر استرس غلبه کنند، البته در ادامه اگر قصد ادامه تحصیل را داشته باشم، رشته در رشته روانشناسی ورزش را ادامه خواهم دارد.
 
ورزشکاران پاراالمپیک تیم دانشجویی در کشور ندارند/به دنبال کسب سهیمه مسابقات پاراالمپیک هست

اگر من هم شرایط سایر ورزشکاران را داشتم شاید تربیت بدنی را برای ادامه تحصیل انتخاب می‌کردم، اما پزشکان اجازه تحصیل در رشته تربیت بدنی را به دلیل محدودیت به ما نمی‌دهند.

دانشجو: به عنوان یک ورزشکار حرفه‌ای چه مشکلاتی را در دانشگاه دارید، مسئولان به مشکلات شما توجه می‌کنند؟
مشکلات زیاد است، از مشکلات مالی تا سایر مشکلاتی که قهرمانان ورزشی با آن روبه رو هستند. البته شاید مسئولان دانشگاه ما هم نمی‌دانند که دانشجوی آن‌ها توانسته است که قهرمان ورزش پارا‌المپیک باشد و با امکانات معمولی به ورزش ادامه می‌دهد.
 
البته دانشگاه آزاد به قهرمانان ورزش پارالمپیک تخفیف شهریه داده و برای همین هم دانشگاه آزاد اسلامی را برای ادامه تحصیل انتخاب کردم.
 
ورزشکاران پاراالمپیک تیم دانشجویی در کشور ندارند/به دنبال کسب سهیمه مسابقات پاراالمپیک هستم
 
بخشی از مشکلات ما مربوط به زمان‌هایی است که در اردوی آمادگی هستیم. متاسفانه دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی استاد محور است و به دلیل اینکه نمی‌توانیم سرکلاس درس حاضر شویم، برای همین غیبت می‌خوریم. 

دانشجو: یقینا زمانیکه با مقام‌ها و رتبه‌هایتان پرچم ایران در مسابقات را به اهتزاز در آوردید خوشحال و حال خوبی داشتید، از احساستان برای ما هم بگویید
بسیار خوشحال بودیم و وقتی در دوره بازی‌های پاراآسیایی رکورد برجای گذاشتم، همه مردم ایران را در این موفقیت سهیم دانستم.

دانشجو: در حال حاضر چه برنامه دارید و آیا مسابقاتی را پیش رو دارید؟
برای کسب سهمیه مسابقات پاراالمپیک ۲۰۲۰ که قرار است در کشور امارات برگزار شود، آماده می شوم و تمام تلاشم را می‌کنم تا سهمیه ورود به مسابقات پاراالمپیک ۲۰۲۰ توکیو را به دست آورم.

دانشجو: توصیه شما به جوانان همسن و سال و جویای نام؟
باید تمام تلاش را برای موفقیت در مسیری که انتخاب کرده اند انجام دهند. هدف‌های بزرگی را انتخاب کنند و در طول مسیر توانایی هایشان را نشان دهند تا به موفقیت برسند. دوران دانشجویی در سنینی است که جوانان قدرت ریسک کردن دارند، پس از مواجه با خطر‌ها نترسند و برای هدفهایی ک گوشه ذهن دارند تلاش کنند و بجنگند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار