آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۸۲۸۶
حجت‌الاسلام بی‌نیاز:

۵۰ هزار نفر از طلاب جامعة‌المصطفی به کشورهای خود بازگشتند

معاون پژوهش جامعه المصطفی العالمیه گفت: حدود صد هزار طلبه، عالم دین و فارغ التحصیل از ۱۳۶ کشور در این نهاد ارزشمند تحصیل می‌کنند و حدود ۵۰ هزار نفر نیز از این طلاب نیز به کشور خود بازگشتند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام علیرضا بی‌نیاز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته پژوهش و دستاورد‌های پژوهشی ۴۰ ساله انقلاب اسلامی در سالن جلسات جامعه المصطفی برگزار شد، اظهار داشت: بیش از هزار حوزه علمیه در سراسر جهان در حدود ۸۰ کشور تحت اشراف و مدیریت جامعه المصطفی در حال فعالیت هستند، بیش از چهار هزار استاد و عضو هیئت علمی در مراکز وابسته و پیوسته به جامعه المصطفی مشغول تدریس هستند.

وی افزود: حدود ۳۰۰ گروه علمی، آموزشی و پژوهشی در رشته‌ها و تخصص‌های مختلف در جامعه المصطفی فعالیت می‌کنند وهمچنین ۴۰۰ رشته نیز در جامعه المصطفی از دوره تمهیدی و کارشناسی تا دکتری و از سطح یک تا سطح پنج حوزوی تدریس می‌شود.

معاون پژوهش جامعه المصطفی العالمیه تصریح کرد: متولی امر تعلیم طلاب خارجی در ایران و در سطح بین المللی است، حدود صد هزار طلبه، عالم دین و فارغ‌التحصیل از ۱۳۶ کشور در این نهاد ارزشمند تحصیل می‌کنند و حدود ۵۰ هزار نفر نیز از این طلاب نیز به کشور خود بازگشته‌اند.

بی نیاز بیان کرد: طی ۱۰ سال گذشته سه هزار و ۷۶۶ کتاب در جامعه المصطفی تدوین و چاپ شده است که از این تعداد ۲ هزار و ۴۷ مورد تألیف و هزار و ۷۲۹ مورد ترجمه کتاب به بیش از ۲۵ زبان زنده دنیا بوده است.

وی بیان کرد: ۹۸ مجله و نشریه علمی به زبان‌های مختلف توسط جامعه المصطفی در حال انتشار است که برخی از این نشریات به شماره‌های ۵۰، ۶۰ و ۷۰ رسیده است.

معاون پژوهش جامعه المصطفی العالمیه عنوان کرد: تاکنون بیش از ۱۲۰ جشنواره علمی و پژوهشی در جامعه المصطفی (ص) در سطوح مختلف برگزار شده است که در این همایش‌ها بیش از هزاران مقاله ارائه شده است.

بی نیاز با اشاره به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی جامعه المصطفی گفت: ۲ هزار و ۷۱۶ نشست علمی و پژوهشی به زبان‌های مختلف و در کشور‌های مختلف با موضوعات تخصصی متنوع توسط جامعه المصطفی (ص) برگزار شده است.

وی خاطرنشان کرد: بیش از پنج هزار و ۸۰۰ محقق و پژوهشگر در رده‌های مختلف جامعه المصطفی موفق به تشکیل پرونده شده و در ارزیابی‌ها به عنوان پژوهشگر انتخاب شدند که حدود ۴۴ هزار اثر علمی از این طلاب به دست ما رسیده است و بیش از ۱۰۰ هزار اثر علمی از این محققان خواهیم داشت که برخی از این پژوهشگران و محققان در جشنواره‌های علمی دارای مقام هستند.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار