آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۸۶۷۴
شهریور در گفتگو با «دانشجو»:

مواد اولیه خوراکی در بازار سیاه خرید و فروش می‌شوند/ نه کسی نظارت می‌کند نه تدبیری هست

رییس اتحادیه اغذیه فروشان و مواد غذایی گفت: متاسفانه مواد خوراکی دچاز گرانی فاحشی شده است و مواد اولیه در بازار سیاه خرید و فروش می‌شود نظارتی هم بر روی مبادله آن‌ها نمی‌شود.

اسدالله احمدی شهریور، رییس اتحادیه اغذیه فروشان و مواد غذایی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره گرانی مواد غذایی در اغذیه فروشی‌ها گفت: متاسفانه مواد خوراکی دچاز گرانی فاحشی شده است و مواد اولیه در بازار سیاه خرید و فروش می‌شود نظارتی هم بر روی مبادله آن‌ها نمی‌شود.
وی ادامه داد: در مورد قیمت مواد باید بگوییم هر کسی هر قمیمتی که بخواهد مواد اولیه را دست مغازه دار می‌رساند از همین رو قدرت خرید مردم هم کم شده است و آمار مراجعه به اغذیه فروشی‌ها پایین آماده است و این مساله اصلا خوب نیست.
رییس اتحادیه اغذیه فروشان و مواد غذایی با اشاره به پیگری‌های لازم درباره افزایش قیمت غذا‌ها تصریح کرد: ما اتاق اصناف و اتاق بازرگانی جلسات مختلفی داشتیم و درخواست کردیم مواد اولیه اغذیه فروشی‌ها و کارخانه جات غذایی با نرخ ارز دولتی وارد شود و اگر غیر از این مساله صورت بگیرد باز قدرت خرید مردم پایین‌تر خواهد آمد.
احمدی شهریور عنوان کرد: بی نظمی‌های اقتصادی باعث کمبود در بازار شده است و این کمبود دلیل این می‌شود که هرکس هر سازی درباره قیمت برای خودش بزند، نمیدانم چه رویکردی است که گوشت‌های ایرانی را به صورت گوسفند یا گوساله زنده صادر می‌کنند و ما مجبور هستیم گوشت‌های یخی وارد کنیم همین موضوع خودش باعث گرانی است.
وی افزود: اکنون عرضه و تقاضا با هم همخونی ندارد و مسوولین همین گوشت‌های وارداتی را نیز به اغذیه فروشی‌ها و کارخانه جات سوسیس کالباس نمی‌دهد بیشتر در اختیار فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای قرار دادند و ما را گرفتار بازار سیاه کردند، در پخش موادی مانند گوشت باید عدالت برگزار شود به طوری که هم در اختیار خانوار قرار بگیرد هم اصناف و همه این مسایل را تصمیمات اشتباه مسوولین به وجود می‌آورند.
رییس اتحادیه اغذیه فروشان و مواد غذایی بیان کرد: کارخانه‌های تولیدی مواد غذایی گوشت یا هر ماده غذایی را که نمیخواهد خودش بخورد تولید میکند و باز به دست همین مردم می‌رسد و ما درخواست داریم مسوولان امر نظارت دقیق و تصمیم درست را اتخاذ کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۴
در مورد صادرات گوشت بصورت گوسفند زنده مخصوصا به کشورهای حاشیه خلیج فارس بارها هشدار دادیم اما کو گوش شنوا !؟

شما قیمت گوشت ایرانی در کشورهایی مثل قطر رو مقایسه کنید با کشور خودمون . در قطر اقبال مردم به گوشت ایرانی خیلی بیشتر از گوشت یخ زده استرالیایی است برای همین گوشت ایرانی قیمتش در اون کشورها بیشتره

تولید کننده یا دلال ترجیح میده گوشت باکیفیت رو صادر کنند و سود بیشتری گیرشون بیاد گوشت یخ زده استرالیایی رو بخورد مردم بدهند

چند وقت پیش کاشف بعمل اومد که بعضی ها میگذاشتند گوشت استرالیایی یخش آب بشه بعد بعنوان گوشت گرم و تازه به خلق الله میفروختند رسانه ملی هم پخش کرد

الان هم خدا میدونه دارن چکار میکنند مسئولین که مدعی اند گوشت رو از کشور های شمالی ایران وارد میکنند و اون رو صادر میکنند و گوشت ایرانی رو صادر نمیکنند

یه بار گفتند تولید کم شده و قیمتش رو اون زمان گرون کرده بودند و به 40000 تومن رسوندن بعد از دوهفته گفتند تولید خوب شده و گوشت دولتی با قیمت 32000 تومن رو عرضه کردند نمیدونیم گوسفند ها چطوری ظرف 2 هفته اینقدر رشد کرده بودند که جبران کاهش تولید شده بود

مردم خودمون گوشت یخ زده استرالیایی بخورند بعد گوسفند و گوشت باکیفیت خودمون رو بدهیم کشورهای عربی خلیج فارس بخورند که مثلا در صادرات مواد غذایی به قطر از ترکیه عقب نیافتند !!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار