آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۹۶۲۱

اعتصاب نامحدود اتحادیه کارگری پلیس فرانسه در حمایت از جلیقه‌زردها

اتحادیه کارگری پلیس فرانسه از امروز ۸ دسامبر در حمایت از جنبش اعتراضی این کشور موسوم به جلیقه زردها، اعتصاب نامحدود اعلام کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، اتحادیه کارگری پلیس فرانسه از امروز ۸ دسامبر اعتصاب نامحدود اعلام کرده است. امروز قرار است دور جدیدی از اعتراضات گروه موسوم به جلیقه زرد‌ها علیه سیاست‌های اقتصادی امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه آغاز شود.

دبیرکل اتحادیه پلیس فرانسه متذکر شد که پلیس قرار نیست به معترضان جلیقه زرد بپیوندد، اما قصد دارد از آن‌ها حمایت کند. به گفته وی، اغلب اوقات نیرو‌های پلیس فرانسه مورد اجحاف قرار می‌گیرند و ناچارند بدون استراحت کار کنند؛ بنابراین او از مجریان قانون خواست دچار "اشتباه مرگبار" نشوند و اگر به لحاظ عاطفی احساس خستگی میکنند از شرکت در تجمعات خودداری کنند.

او همچنین گفت: سرویس‌های امنیتی فرانسه در مواجهه با جلیقه زرد‌ها قدرت کافی نداشتند، زیرا رئیس‌جمهور سابق، نیکلا سارکوزی، توانایی‌های آن‌ها را با تمرکز بر اقداماتی در جهت مبارزه با تروریسم تضعیف کرد. به گفته او، مقامات فرانسوی باید بخشی از خواسته‌های معترضان را برآورده کنند تا اوضاع به ثبات برسد.

نام "جلیقه زردها" از جلیقه‌های بازتابنده که همه رانندگان فرانسوی باید در خودروی خود داشته باشند گرفته شده است. معترضان فرانسوی از ۱۷ نوامبر (۲۶ آبان) با پوشیدن جلیقه‌های زرد به خیابان‌ها آمدند و تظاهرات علیه سیاست‌های اقتصادی دولت را آغاز کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار