آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۹۷۴۸
خانلری در گفتگو با دانشجو:

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی جان دوباره گرفت/ ۱۱۲۵ نفر در چند ماه گذشته به عضویت این تشکل در آمدند

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: با تلاش‌هایی که ظرف چندماه اخیر انجام داده ایم، تعداد یک هزار و ۱۲۵ نفر به عضویت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی درآمده اند.
//جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی جان دوباره گرفتمحمدرضا خانلری، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: جامعه اسلامی دانشگاه رازی از سال ۹۱ تا ۹۴ فعالیت‌های چشمگیری در بعد سیاسی و اجتماعی داشته، ولی از سال ۹۴ تا ۹۷ به دلیل تغییر مسئولان این تشکل، برنامه‌های جامعه اسلامی با افول مواجه شدند.

وی افزود: تا اینکه از تابستان امسال و با تغییر مسئولان جامعه اسلامی، فعالیت‌های این تشکل از سر گرفته شدند و تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه جان دوباره گرفت.

خانلری اضافه کرد: از زمانی که مسئولیت تصدی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی بر عهده ما قرار گرفته، همه تلاش خود را به کار گرفتیم تا به جذب دانشجویان بپردازیم و با اجرای برنامه‌های متنوع امید را در دل دانشجویان زنده کنیم.

وی اظهار داشت: یکی از مباحثی که جامعه اسلامی دانشگاه رازی بر روی آن مانور می‌دهد جهت دهی برنامه‌های این تشکل به سمت برگزاری برنامه‌های فرهنگی، سیاسی و عقیدتی دانشجویان و اعضای تشکل است و فعالیت خود را محدود به برگزاری یکسری برنامه‌های معمولی نکرده و هدف ما این است که بار معنوی، سیاسی و عقیدتی برنامه‌های جامعه اسلامی دانشگاه رازی را افزایش دهیم.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه یادآور شد: جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی در پی این است که دانشجویان را با مسائل فرهنگی، سیاسی و عقیدتی جامعه آشنا سازد و آن‌ها را با این موضوع آشنا کند که کار‌های فرهنگی که تا بحال در دانشگاه برگزار شده اند دارای چه نواقصی بوده اند و در تلاش است تا این نواقص را رفع نماید. چگونگی انجام فعالیت‌های تشکیلاتی و افزایش روند سیر مطالعاتی دانشجویان و اعضای تشکل از دیگر برنامه‌هایی است که به صورت جدی پیگیر آن هستیم.

وی خاطرنشان کرد: برخی دانشجویان که مشغول فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه می‌شوند متاسفانه با مشکل افت درسی مواجه می‌شوند و ما در همین راستا از دانشجویان فارغ التحصیلی که در تشکل‌ها فعالیت داشته اند و اساتید رشته‌های مختلف دانشگاه دعوت کردیم تا به بیان نکاتی در این باره به دانشجویان بپردازند و با بیان تجربیاتشان سطح امید را در دل دانشجویان و اعضای تشکل ارتقا دهند.

خانلری گفت: به کارگیری دانشجویانی که عضویت جامعه اسلامی دانشگاه را بر عهده می‌گیرند در فعالیت‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی یکی از موضوعات جدی است که پیگیر آن هستیم و به دنبال این هستیم تا زمانی که دوره فعالیت این افراد در تشکل به اتمام می‌رسد، بتوانند افراد مفیدی برای جامعه باشند و هنگامی که فارغ التحصیل شوند از توانایی‌های خود به نحو احسنت استفاده کنند.

وی بیان داشت: از سال ۹۴ تا ۹۷ به طور کلی ۱۲۵ نفر عضو جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی بودند، اما با تلاش‌هایی که ما ظرف چندماه اخیر انجام داده ایم تعداد یک هزار و ۱۲۵ نفر به عضویت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی در آمده اند و به طور حدودی ۵۰۰ نفر از این افراد از اعضای فعال تشکل هستند و در زمینه برگزاری برنامه‌های عقیدتی و سیاسی فعالیت‌های بسیاری انجام می‌دهند و دغدغه شرکت در آن‌ها را دارند.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه افزود: البته ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی یکی دیگر از اقداماتی است که در دستور کار داریم و پیگیر آن هستیم. جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه به دنبال این است که دستاورد‌های دانشجویان در دانشگاه را در قالب یک مستند به تصویر بکشد تا این دستاورد‌ها دیده شوند.

وی اذعان داشت: در واحد خواهران نیز در حال اجرای یکسری برنامه‌ها هستیم و انتشار مجله‌ای در مورد کانون زن و خانواده را در برنامه داریم و در این زمینه با بانوان کارآفرین و موفق که با وجود مشکلات بسیار توانسته اند به اهداف خود دست یابند، به گفتگو می‌پردازیم و مجلات را در اختیار دانشجویان قرار داده و به این نحو به افزایش سطح امیدواری آنان کمک می‌کنیم.

خانلری با بیان اینکه هدف ما از برگزاری تمامی این برنامه‌ها افزایش بازدهی دانشجویان است، اظهار داشت: با وجود کمبود بودجه سعی خود را بر این گذاشته ایم که تمامی برنامه‌های فرهنگی، عقیدتی و سیاسی تشکل را به درستی اجرا کنیم تا بتوانیم حتی برای مدت زمان کوتاهی فعالیت‌های مفیدی برای دانشجویان دانشگاه انجام دهیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار