کد خبر:۷۳۰۴۲۸
بشار اسد:

بحران هویت سلاح بدی است که میان ملت‌های عرب اشاعه می‌شود

رئیس جمهوری سوریه در سخنانی گفت که در حال حاضر منطقه عربی با یک بحران هویت مواجه است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه در گفتگو با روزنامه "omandaily" عنوان داشت: در حال حاضر منطقه عربی با یک بحران "هویت" مواجه است. این بحران هویتی سلاح بدی است که میان ملت‌های عرب اشاعه می‌شود.

وی خواستار حل تمامی این مشکلات با پیروی از ترکیه و روسیه شد.

رئیس جمهوری سوریه تصریح کرد: این بحران از این نظر بد است که ما را به مرحله آمازیغ‌ها و کرد‌ها منتقل می‌کند ما هویت‌هایی را خلق کردیم که خود این هویت‌ها بحران‌هایی را ایجاد کردند بنابراین عربیت، سریانی و کرد چه ارتباطی با هم دارند، آری تمامی این هویت‌ها وجود دارند. زبان عربی از زبان سریانی سررشته گرفته و در حال حاضر به اینجا رسیده است و ما با صحبت درباره عربی، سکولار و مسلمان هویت‌هایی را ایجاد کردیم که همین هویت‌ها خود بحران‌هایی را خلق کردند.

بشار اسد برای حل این بحران به تجربه ترکیه و روسیه در این زمینه اشاره کرد و گفت: ما باید یک هویت و گرایش واحد پیدا کنیم، درست مانند ترک‌ها (ترکیه) که به دنبال تقویت هویت خود در سراسر جهان هستند. چنانچه ما با این مساله با اندیشه و تفکر مقابله نکنیم جنگ‌های آینده دشوارتر خواهد شد و ما معتقدیم که جنگ در سوریه صرفا یک ایستگاه است.

وی ادامه داد: تجربه واضح دیگری نیز در این زمینه وجود دارد. این تجربه، تجربه روسیه است که ما آن را در اختیار داریم و در یک گذار بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوری سابق تجلی می‌یابد به طوریکه شهروند از ضدیت علیه میهن خود و اتحاد با آمریکا از زمان آغاز عصر جدید روسیه با سرکار آمدن ولادیمیر پوتین، (رئیس جمهوری روسیه) به حالت وطن پرستی بازمی‌گردد.

اسد درباره روابط سوریه و عمان نیز گفت: علی‌رغم قطع روابط بین‌المللی و منطقه‌ای روابط با دمشق، مسقط، (پایتخت عمان) مانند همان برخوردی که در اوایل دهه ۸۰ با ایران و در اوایل هزاره جدید با عراق داشت، از زمان آغاز جنگ سوریه روابط خود با دمشق را قطع نکرد، زیرا به خوبی اتفاقات سوریه و ابعاد جنگ بین‌المللی علیه آن را درک می‌کند و فهم عمیقی نسبت به آن دارد.

رئیس‌جمهوری سوریه تصریح کرد: بدین ترتیب عمان یک رویکرد و تاکتیک ثابت را در اقدامات سیاسی مختلف خود دنبال می‌کند و بر خلاف بعضی از سیاست‌هایی که در مسیری دور از واقع گرایی هستند، مسقط در این دیدگاه خود پایدار است.

وی درباره جنگ سوریه نیز تاکید کرد که جنگ علیه کشورش از ۲۰ سال قبل آغاز شده نه از سال ۲۰۱۱.

رئیس جمهوری سوریه درباره پایان جنگ این کشور نیز خاطرنشان کرد: اگر تمامی عوامل خارجی که بحران سوریه را شعله‌ور کرده‌اند، از بین بروند ما می‌توانیم که طی چند ماه این جنگ را پایان دهیم. ما نسبت به اوضاع داخلی خوش‌بین هستیم؛ چرا که بسیاری از سوری‌ها با دولت متحد شده‌اند و این مساله بیانگر حالت و وضعیت ملی است که در بازپس‌گیری اراضی با آغاز از آزادسازی درعا، حومه حماه، حمص و شرق حلب سهیم بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار