عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر طوسی گفت: روابط دانشگاهها و موسسات پژوهشی در سطح بینالمللی در همه دنیا تعریف شده و روابط بینالملل نیز در ارتقای فعالیت های پژوهشی دانشگاهها اثرگذار است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کارگاه آموزشی «معرفی فرصتها و گرنتهای پژوهشی در آلمان» در دانشگاه گلستان و با حضور پژوهشگران و استادان دانشگاه برگزار شد.
سعید بلالایی، عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر طوسی در این کارگاه به نقش روابط بین الملل در ارتقای فعالیتهای پژوهشی دانشگاهها و موسسات آموزشی در کشور ما اشاره کرد و گفت: روابط دانشگاهها و موسسات پژوهشی در سطح بین المللی در همه دنیا تعریف شده است.
بلالایی ادامه داد: با برقراری ارتباط بین دانشگاهها در نقاط مختلف دنیا، زمینههای پژوهشی نوینی داخل کشور ایجاد میشود که در موضوعات پژوهشی آینده نقش اساسی دارند.
عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر با بیان اینکه برقراری ارتباط با محققان برجسته از سراسر دنیا، عامل دیگری در ارتقای فعالیتهای پژوهشی است، تصریح کرد: استفاده از فرصتهای تحقیقاتی از سوی بنیادها و نهادهای مختلف در دنیا مورد حمایت قرار میگیرد، یکی دیگر از حوزههایی است که میتوان از پژوهشها در سطح بین المللی مطلع شویم.
وی بیان کرد: کشور آلمان از این نظر متمایز است و بنیادهای مختلفی در این کشور وجود دارد که میتوانند به گسترش تحقیقات در سراسر دنیا کمک کنند.