معاون دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا گفت: وقتی شهری دچار زلزله یا هر حادثه طبیعی دیگری میشود، موضوعی که حائز اهمیت است، آمادگی و بازگشت به شرایط عادی با کمترین آسیب است که این امر نیازمند آگاهی و شناخت میباشد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسدالله نقدی، معاون دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا، در مانور زلزله که به همت کانون دانشجویی هلال احمر این دانشگاه، در خوابگاه دخترانه بعثت برگزار شد، گفت: یکی از اصول مهم مدیریت و بحران، پدافند غیر عامل و موضوع مدیریت و توسعه پایدار است.
وی ادامه داد: در حوزههای مختلف، بحث تاب آوری مطرح میشود و موضوع اصلی این است که اگر یک شهر یا منطقهای با شرایط خاص و بحران مواجه شد، بتواند در برابر آن فاجعه و شوک دوام بیاورد و آسیب کمتری ببیند.
دکتر نقدی با اشاره به سونامی چند سال پیش ژاپن که علی رغم اینکه در آن شرایط سخت، نظم شهر و جامعه برقرار بود، افزود: این یک اصل است که اگر یک سانحه طبیعی و انسانی پیش بیاید، یک شهر یا یک روستا بتواند در برابر آن بحران و شوک مقاومت کرده و آسیب کمتری ببیند.
وی با بیان اینکه دوام، شامل یک بخش کالبدی بوده که مربوط به مقاومت ساختمانهایی است که در آنها اسکان داریم، اذعان کرد: وقتی شهری دچار زلزله میشود موضوعی که حائز اهمیت است، آمادگی و بازگشت به شرایط عادی با کمترین آسیب است که این امر نیازمند آگاهی و شناخت میباشد.
معاون دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا در نهایت تشریح کرد: در این راستا قدمهایی توسط مجموعه داوطلبان هلال احمر در بین تشکلهای دانشجویی برداشته شده است. همچنین ما علاوه بر این مانور، آمادگی داریم در هر زمینهای که جمعیت هلال احمر نیاز بداند که برای یک زندگی ایمن و توأم با آرامش و تاب آوری دانشجویان در شرایط خاص، لازم است فراهم شود، با آنها همکاری کنیم.