رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار گفت: مسئولان باید زمینه استفاده شرکتهای کشتیرانی از ظرفیت دانشجویان دانشگاه دریانوردی چابهار را فراهم کنند.
به گزارش گروه دانشگاه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمود نصیری، رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار را تخصصیترین دانشگاه دریایی کشور معرفی و اظهار کرد: این دانشگاه در سال ۱۳۵۵ برای تربیت نیروهای متخصص دریایی ناوگان کشتی رانی ایران تشکیل شده و تقریبأ ۹۰ درصد رشتههای دریایی موجود در دنیا در این دانشگاه تدریس میشود.
وی ادامه داد: در حال حاضر این دانشگاه دارای ۱۰۸ عضو هیئت علمی و در حوزه تخصصی ۲۱۷۰ دانشجو میباشد.
نصیری افزود: اکثر این دانشجویان به صورت کاپیتان یا سرمهندس در کشتیهای اقیانوس پیما مشغول به کار هستند.
وی با اشاره به بینالمللی شدن دانشگاه دریانوردی چابهار بیان کرد: در این خصوص جلساتی در استانداری و سازمان امور دانشجویان برگزار شده تا بتوان از کشورهای حوزه خلیحفارس جذب دانشجو داشت.
نصیری با تأکید بر کمبود سرانه دانشجویی و با بیان اینکه در استان سیستان و بلوچستان هزینه کارهای فرهنگی سه برابر استانهای دیگر است، گفت: یکی دیگر از مشکلات فارغ التحصیلان این رشته گذراندن یک دوره ۹ الی یک ساله روی کشتیهای اقیانوس پیما است.
رئیس دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار گفت: متأسفانه شرکتهای کشتیرانی از جذب دانشجویان دانشگاه دریانوردی چابهار سرباز میزنند که این نیازمند مطالبات مسئولان است.