اکبر ترکان مشاور رئیس جمهور گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، بیش از دو دهک جامعه در معرض آسیب هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اکبر ترکان مشاور رئیس جمهور در مراسم معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی (شستا) که امروز (شنبه، ۲۴ آذر ماه) برگزار شد، اظهار کرد: امروز شرایط اجتماعی کشور بر اثر تحریمها باعث شده که تعداد گروههای فقیر و آسیب پذیر جامعه افزایش یابد و به همین دلیل بیش از دو دهک جامعه در معرض آسیب هستند.
وی افزود: وزارت کار وظیفه رسیدگی به کار مردم را دارد و اگر ارزیابیها را بررسی کنیم، هزینههای زندگی افزایش پیدا کرده، اما حقوقها افزایش پیدا نکرده است و شرایط به گونهای شده که امروز دو دهک از جامعه در معرض آسیب هستند و این کمبودها را باید وزارت کار جبران کند.
ترکان بیان کرد: وزارت کار به کمک بهزیستی سعی در جبران آسیبهای اجتماعی دارد و سازمان بهزیستی آسیبهای اجتماعی مانند معلولیت، ناتوانیهای جسمی و حرکتی را جبران میکند و تأمین اجتماعی نیز که یکی دیگر از زیرمجموعههای وزارت کار است، بیش از نیمی از جمعیت کشور که بالغ بر ۴۲ میلیون نفر است را تحت پوشش دارد.
مشاور رئیس جمهور گفت: بار عمده بیمه کشور برعهده وزارت کار قرار دارد، اگرچه وظیفه درمان گری برعهده نهادهای دیگر است، اما وزارت کار در جایگاه بیمهگری نقش اصلی را ایفا میکند.
ترکان ادامه داد: اگر کار بیمهگری درست انجام شود، کار درمان هم درست انجام میشود.
وی افزود: در حال حاضر درمان در کشور گران است و کار بیمه میتواند به جامعه آرامش دهد.
مشاور رئیس جمهور گفت: در حال حاضر تأمین اجتماعی فقط یکسوم منابع را به درمان اختصاص داده و دوسوم منابع صرف بیمهگری میشود.
ترکان تصریح کرد: وزارت کار در چند سال گذشته با توجه به شرایط اقتصادی کشور اجازه نداده است که حتی یک روز حقوق کارگران عقب بیفتد.
فکر می کنید دو دهک جامعه آقا امروز یکی دیگر از مدیران که رئیس کمیته امداد و... است فرمودن 50 درصد درخواست ها به کمیته امداد بیشتر شده یعنی فاصله طبقاتی کم کم دارد نه نصف دهک می رسد و مردم( کارمند و کارگر ساده و کسبه خرد ) دارند با سیلی صورت خود را سرخ نگه می دارند و بزودی خواهید دید که دیگر رای....
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.