برگزاري کارگاه نقد و بررسي فيلم هاي تجربي در جشنواره فيلم و عکس دانشجويي
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، ششمين جشنواره بين المللي فيلم و عکس دانشجويي در بخش رقابتي خود بيست فيلم تجربي را نمايش خواهد داد.
به دليل اهميت اين آثار، جشنواره ضمن نمايش تمامي اين فيلم ها در يک سكانس مستقل، در جلسه اي به نقد و بررسي اين آثار نيز خواهد پرداخت.
بخش تجربي در کنار بخش هاي داستاني، مستند و انيميشن يکي از چهار بخش «مسابقه داخلي» جشنواره است.
«ايده محور» بودن مهم ترين ويژگي فيلم هايي است که در اين بخش با هم رقابت مي کنند.
کليه فيلم هاي راه يافته به اين بخش در بخش روز يکشنبه از ساعت 12 تا 13:30 به شکل مستقل در تالار ناصري خانه هنرمندان نمايش داده مي شود.
در همين روز از ساعت 14 تا 17 نيز جلسه نقد و بررسي اين آثار با حضور کارشناسان برگزار خواهد شد.
ششمين جشنواره بين المللي فيلم و عکس دانشجويي پس از برگزاري پنج دوره، هفتم تا يازدهم خرداد ماه امسال ششمين دوره خود را به شکل بين المللي با ميزباني دانشگاه علامه طباطبايي در دو رشته«فيلم» و «عکس» برگزار خواهد کرد.
اين جشنواره که تنها جشنواره مختص دانشجويان در ايران است، آثار توليد شده توسط جمعيت چهار ميليوني دانشجويان مشغول به تحصيل در مراکز آموزش عالي دانشگاه هاي سراسري، آزاد، پيام نور، علمي کاربردي، غير انتفاعي و... را قضاوت و بررسي مي کند./انتهاي پيام/