دانشجوی نخبه دانشگاه فنی اسفراین با بیان اینکه کاغذی را اختراع کرده که بدون جوهر نیز نقش میگیرد، گفت: کاربرد این کاغذ به عنوان دفترچه برای کودکان است.
عادل بهارلویی، دانشجوی نخبه دانشگاه فنی مهندسی اسفراین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: ایده فناوری من در سطح فرهنگی کاربرد دارد. یک ورق رنگی چاپ شده است که روی آن لمینت قرار گرفته و یک لایه رنگی روی این سطح را پوشانده است که باخراشیده شدن این لایه رنگهای مختلفی نمایان میشود.
بهارلویی ادامه داد: مواد مصرفی و کاربردی در این طرح؛ آب، رنگ آبچریک، کربن و چند ماده دیگر است. با کم و زیاد کردن این مواد به صورت آزمون و خطا به رنگ دست یافتیم.
این دانشجو خاطر نشان کرد: چاپ رنگی این ورق اکنون گران بوده. هزینه چاپ یک برگ A3 هفت هزار تومان است، ولی با وجود دستگاههای شرکتی این هزینه به دو هزار تومان کاهش مییابد. درصورت وجود سرمایه گذار و دستگاههای شرکتی تولید انبوه این محصول بازدهی و سود دهی بسیار بالایی خواهد داشت.
وی افزود: کاربرد این ورق به عنوان دفترچه برای کودکان است. همچنین برای خطاطی با فشار دست و قلم بدون جوهر نیز کاربرد دارد. این ایده درحال ثبت شدن به عنوان اختراع است، اما هنوز این اتفاق به وقوع نپیوسته.
بهارلویی در پایان بیان داشت: عدم وجود امکاناتی نظیر پیستوله باعث نشد که از سعی و تلاش مان کاسته شود و با جایگزین کردن قلم و به کار ادامه دادیم و توانستیم ایده خود را به مرحله اجرا برسانیم. همچنین میتوانیم با گسترش این طرح درآمد زایی دو تا سه میلیون تومانی را در ماه بدست آوریم.