دانشجوی دانشگاه پیام نور شهرضا با بیان اینکه اختراعات دانشجویی مورد حمایت قرار نمیگیرد، گفت: ثبت اختراعات پروسهای زمانبر دارد و باید هفت خوان رستم را طی کرد.
نیما فرهمندیان، مخترع و دانشجوی دانشگاه پیام نور شهرضا در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با اشاره به فعالیتهای دانشجویان در عرصههای مختلف علمی، گفت: فعالیتهای علمی دانشجویان چندان مورد حمایت قرار نمیگیرد و لازم است که توجه بیشتری به فعالیتهای علمی دانشجویان شود.
وی با اشاره به ثبت اختراعی در حوزه علوم پزشکی گفت: از جمله فعالیتهای من ساخت خودچکان برای راحتتر استفاده کردن قطره چشم است و بیشتر کابرد پزشکی دارد .علاوه بر آن چند طرح در حوزه صنعتی و نظامی هم دارم که یکی از آنها مربوط به موتور هواپیما است که قابلیت بومی سازی شدن را دارد و میتواند مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان صرفه اقتصادی را داشته باشد.
فرهمندیان با بیان اینکه برای ثبت اختراع با مشکلاتی روبه رو بوده است، گفت: پروسه طولانی و زمان بری برای ثبت اختراع وجود دارد و از دیگر مشکلات هم نبود اسپانسر برای حمایت از این طرحها است در حالی که این طرحها میتواند دستاورهای زیادی را به همراه داشته باشد.
این دانشجوی مخترع با اشاره به برگزاری جلسات علمی در دانشگاه به همت بسیج دانشجویی، خاطرنشان کرد: برگزاری جلسات علمی در دانشگاه در کنار اینکه میتواند سطح علمی دانشجویان را ارتقاء دهد میتواند به رتبه علمی دانشگاهها بیافزاید.