معاون علمی و فناوری رییسجمهوری جهاد دانشگاهی را نمونه بومی و انقلابی حوزه پژوهش، آموزش و فناوری دانست و گفت: حل چالشهای راهبردی اساسی جامعه باید گرانیگاه تولید فناوری از پژوهش باشد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری صبح امروز برای رونمایی از ۱۰ دستاورد فناورانه جهاد دانشگاهی به دانشگاه علم و فرهنگ رفت.
ستاری در این مراسم با اشاره به با تأکید بر این که حل چالشهای راهبردی اساسی جامعه باید گرانیگاه تولید فناوری از پژوهش باشد، اظهار کرد: جهتگیری و حرکت در مسیر تولید فناوری از پژوهش با رونق شرکتهای دانشبنیان محقق میشود. حل مسایل جامعه، کانون توجه این شرکتها و پژوهشگران در تولید فناوری قرار گرفته است.
رییس بنیاد ملی نخبگان، جهاد دانشگاهی را نمونهای بومی و انقلابی در در حوزه آموزش و پژوهش و فناوری دانست و گفت: جهاد دانشگاهی یک نمونه بومی و موفق دستاوردی انقلابی در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری است؛ خوشبختانه باهمکاری این چندساله جهتگیری جهاد دانشگاهی به سمت و سویی است که از هر فناوری یک شرکت دانشبنیان ایجاد شود.
وی افزود: محققان توانمندی در جهاد دانشگاهی حضور دارند و مراکز ذیل این ساختار، دستاوردهای درخور توجهی را در اعاد جهانی عرضه کرده است، به طور مثال پژوهشگاه رویان به عنوان یکی از نمونههای موفق این حوزه توانسته است جای خود را میان برترین نمونههای تبدیل پژوهش به فناوری و محصول در ایران و جهان باز کند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به نقش تأثیرگذارجهاد دانشگاهی در رشد شرکتهای دانشبنیان از فناوری پژوهشگران اشارره کرد و گفت: جهاد دانشگاهی با حمایتهای زیرساختی مانند پرداخت هزینه پتنت، تولید فناوری و استانداردها در رشد و رونق شرکتهای مبتنی بر فناوری پژوهشگران نقشآفرین باشد.
ستاری همچنین به حمایت معاونت علمی و فناوری از پژوهش تا تولید در قالب همکاری با جهاد دانشگاهی از جمله طرحهای امروز اشاره کرد و گفت: مسیر حمایت از پژوهشهای فناورانه ۵۰ درصدی با همکاری معاونت علمی و فناوری و جهاد دانشگاهی هم اکنون نیز فعال است و تا رسیدن فناوری به تولید برسد، حمایت میشود. با مشارکت هر دو طرف این حمایت صورت میگیرد.
رییس ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان گفت: وجود یک زیست بوم مساعد و همراه با تولید از فناوری را لازمه رونق شرکتهای دانشبنیان برشمرد و گفت: حمایت از شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها از اولویتهای معاونت علمی و فناوری است و قطعا تعامل با جهاد دانشگاهی، زمینهساز توسعه پروژههای جدید فناور خواهد بود.