کد خبر:۷۳۲۵۲۶
زرقی:

نوزدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی ۲ دی برگزار می‌شود/ تبیین رویکرد‌های پژوهشی برای سال ۹۸

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به برگزاری جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی گفت: در این جشنواره رویکرد‌های پژوهشی سال آینده نیز تبیین خواهد شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، نوزدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی یکشنبه 2 دی ماه با حضور رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، محمد آقاجانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، سیدمحمد طباطبایی چهره ماندگار دانشگاه برگزار خواهد شد.

افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اعلام این خبر اظهار داشت: در این جشنواره طبق روال سال‌های گذشته پژوهشگر بین المللی، ملی و پژوهشگران دانشگاه و برگزیدگان و منتخبان پژوهشی در حوزه‌های دانشجویی، مراکز، دانشکده ها، مجلات و مقالات معرفی و تقدیر می‌شوند.

زرقی افزایش رویکرد کیفی به منتخبان را یکی از بارز‌ترین وجه تمایز نوزدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی با سال‌های گذشته دانست و افزود: در این دوره برگزیدگان برجسته‌تر ملاک انتخاب قرار گرفته اند.

وی ادامه داد: در این جشنواره عملکرد یکساله معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه پژوهش با جزئیات ارائه و رویکرد‌های پژوهشی سال آینده نیز تبیین خواهد شد.

به گفته معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، تلاش به منظور ارائه رویکرد آتی پژوهش در عرصه دانشگاه، گسترش و تشریح پژوهش‌های بین المللی در راستای بین المللی سازی کردن دانشگاه در نظام‌های رتبه بندی، جذب دانشجوی خارجی، اجرای پروژه‌های مشترک بین المللی، تبادل استاد و دانشجو و برگزاری دوره‌های پژوهشی مشترک و در نهایت حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم یکی دیگر از اهداف پژوهشی این جشنواره است.

وی مهمترین پیام جشنواره ابوریحان بیرونی را، توجه به پژوهش‌های ثروت آفرین، کاربردی و پژوهش‌هایی که مشکلی از نظام سلامت مرتفع کند دانست و افزود: بدیهی است تداوم رشد تولیدات علمی در کنار اهداف کلان پژوهشی از برنامه‌های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار