استیضاح وزیراقتصاد به‌خاطر جنجال نماینده سراوان در شان مجلس نیست
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۲۷۵۴
ندیمی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

استیضاح وزیراقتصاد به‌خاطر جنجال نماینده سراوان در شان مجلس نیست

نماینده مجلس شورای اسلامی درمجلس نهم  گفت: قانون اجازه نمی‌دهد به واسطه انتشار یک کلیپ در فضای مجازی وزیر یک رفتار غیرعالمانه شکل بگیرد و من فکر نمی‌کنم که حتی استیضاح وزیر به این دلیل در مجلس وصول شود چرا که با شأن مجلس در تضاد است

استیضاح وزیراقتصاد به‌خاطر جنجال نماینده سراوان در شان مجلس نیست

ایرج ندیمی، نماینده مجلس شورای اسلامی درمجلس نهم  گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص اقدام نماینده سراوان و درخواست او برای استیضاح وزیر اقتصاد گفت: وزیر باید مورد سوال و تذکر قرار بگیرد، اما به خاطر رفتار یک کارمند حتی اگر غلط باشد مورد تعقیب قرار نمی‌گیرد مگر آنکه وزیر مطلع باشد، اما اقدامات قانونی را انجام نداده باشد.

وی افزود: اجرای قوانین هم برای خود پروسه‌ای دارد مثلا اگر کارمندی خلاف کرده باشد و این خلاف به اطلاع وزیر رسیده باشد و او کاری انجام نداده باشد آن گاه باید مورد مواخذه قرار گیرد و به طور کلی قضاوت باید عاملانه و عادلانه باشد.

ندیمی تصریح کرد: هر تصمیم در مورد مسئولان غیر مطلع مفهوم ندارد.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی سخنان خود را با طرح این سوالات ادامه داد که باید دید آیا وزیر از این برخورد اطلاع داشته؟ آیا بعد از داشتن اطلاع اقدامی انجام داده و آیا اطلاعات لازم به او رسیده یا خیر سپس تصمیم مقتضی در مورد وی اتخاذ کرد.

وی با تاکید بر اینکه حتما نمایندگان بیش از دیگران مسئول اجرای قوانین در کشور هستند، گفت: قانون اجازه نمی‌دهد به واسطه انتشار یک کلیپ در فضای مجازی وزیر یک رفتار غیرعالمانه شکل بگیرد و من فکر نمی‌کنم که حتی استیضاح وزیر به این دلیل در مجلس وصول شود چرا که با شأن مجلس در تضاد است و افکار عمومی قضاوت خواهند کرد که جرم و خلاف وزیر چیست؟

ندیمی در پایان خاطرنشان کرد: البته وزیر اقتصاد هم بلافاصله دستور پیگیری این موضوع را به مسئولان گمرک و حراست داده است و پس از تبیین موضوع اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۰
ایکاش حضرت اقا تمامی نمایندگان را استیضاح میکرد تا خیال ملت راحت شود
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار