رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: در دانشگاه کارآفرین هم موضوع آموزش و هم موضوع پژوهش هدفمند باید نهادینه شود تا بتوانیم ایدهها را به کسب و کار دانش بنیان تبدیل کنیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم نکوداشت روز پژوهش و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، با حضور ابوالقاسم صفوی فرماندار گرگان، ۲۷ آذر ماه در سالن خلیج فارس برگزار شد.
علی نجفی نژاد، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی گرگان، در این مراسم ضمن گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: تعامل و همکاری حوزه ودانشگاه موجب تحولات تاثیرگذار ومثبت در جامعه خواهد شد.
وی افزود: در هفته پژوهش محققان و دانشگاهیان با نگاهی به عملکرد یکساله خود باید ببینند تا چه میزان توانستهاند پژوهش هدفمند در راستای حل مشکلات جامعه داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان خاطرنشان کرد: دانشگاهیان به عنوان خط مقدم توسعه علمی، باید با کمک امکانات، زیرساختها و دانشجویان، مسائل و دغدغههای کشور را برطرف نمایند.
وی اظهار کرد: طی چند سال اخیر، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، به سمت کارآفرین شدن حرکت کرد و در حال حاضر این فرآیند به مرحله نوزادی رسیده است که امیدواریم در دوران بلوغ کارآفرینی شاهد فعالیتهای ارزشمند بیشتری باشیم.
نجفی نژاد اعلام کرد: در دانشگاه کارآفرین هم موضوع آموزش و هم موضوع پژوهش هدفمند باید نهادینه شود تا بتوانیم ایدهها را به کسب و کار دانش بنیان تبدیل کنیم.
رییس دانشگاه در پایان اظهار کرد: در اسفندماه امسال، جشنواره سفیران امید را برگزار خواهیم کرد که در چهل سالگی انقلاب بتوانیم فعالیتهای کارآفرینی دانشگاهیان را به جامعه معرفی بکنیم.
در ادامه معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: در سال ۱۳۹۶ راهاندازی مرکز داده توسط گروه انفورماتیک و خدمات رایانهای دانشگاه و خرید تجهیزات و راهاندازی دستگاه خشککن انجمادی، دستگاه FTIR، برگزاری کلاس HSE و … توسط آزمایشگاه مرکزی دانشگاه انجام شد.
معیری افزود: در حوزه کلینیک مادر تخصصی دانشگاه، ۲۵ کارگاه، ۱۲ میزگرد تخصصی، ۱۱ کارگاه سفارشی و ۷ طرح مشاورهای انجام شد، همچنین در خانه طبیعت گرگان جشنوارههای متعدد، کارگاههای آموزشی ونمایشگاههای مختلف برگزار شد.
وی در ادامه به ارائه گزارش عملکرد حوزههای مختلف پژوهش پرداخت و گفت: در بخش دفتر همکاریهای علمی وروابط بینالملل ۱۳ تفاهمنامه، حضور ۲ نفر در همایشهای خارج از کشور، بهرهمندی ۱ عضو هیاتعلمی از فرصت مطالعاتی خارج از کشور و حضور ۹ نفر را در دوره تحقیقاتی کوتاهمدت خارج از کشور داشتیم، در حوزه کارآفرینینیز تدوین آییننامهها وشیوهنامههای مرکز کارآفرینی، اراپه درس کارآفرینی به همه دانشجویان و… را انجام دادیم.
شایان ذکر است، سخنرانی عبدالله زاده و دکتر هدایتی از اعضای هیاتعلمی در خصوص پژوهش وفعالیتهای کارآفرینی و آموزشی دانشگاه، پخش کلیپ فعالیتهای پژوهشی دانشگاه و تقدیر از پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه از دیگر بخشهای این مراسم بود.