معاون رئیس جمهوری در حوزه زنان گفت: نهاد خانواده امروز در جامعه ایرانی با مشکلات زیادی رو به رو است در حالیکه دنیا هم با این چالش دست و پنجه نرم میکند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معصومه ابتکار در نشست ملی خانواده با حضور نمایندگان احزاب و دانشگاهیان خوزستان در محل شرکت شهرکهای صنعتی این استان اظهار داشت: دولت دوازدهم برنامهها و سیاستهای مشخصی در عرصههای سیاسی و اجتماعی کشور دارد و تمرکز زداییهای بسیار مهمی در این زمینه صورت گرفته است. وی تصریح کرد: حاصل پژوهشها میگوید خانواده ایرانی در معرض یک سری آسیبها قرار دارد، بنابر این توجه به نهاد خانواده یک ضرورت لازم و مهم قلمداد میشود. معاون رئیس جمهوری در حوزه زنان و خانواده با تاکید بر اینکه نهاد خانواده امروز در جامعه ایرانی با مشکلات زیادی رو به رو است، گفت: اولین مشکلی که همه سنجشها به آن اشاره میکنند موضوع فشارهای اقتصادی بر خانواده است. ابتکار با اشاره به اینکه آسیبهای دیگر تحت تاثیر این موضوع و نیز خرده فرهنگها بر خانوادههای ایرانی ایجاد شده است، گفت: دولت برای هر کدام از این آسیبها راهکار دارد و با توجه به اینکه اختلال ارتباطی به عنوان یکی از معضلات اصلی مطرح شده به همین منظور با وزارتخانهها و دستگاههای مختلف برنامه ریزیهای مدونی در قالب موافقتنامه تدوین شده که از جمله آن وزارتخانههای آموزش و پرورش و علوم است. وی تصریح کرد: استانها باید بر اساس پژوهشهایی که انجام شده برای مناطق و جامعه خود راهکار ارائه داده و اولویتها را شناسایی کنند.
*رویکرد خصمانه آمریکا با خروج از برجام وی با بیان اینکه رفع مشکلات معیشتی و اشتغال در کشور از اولویتهای دولت است، افزود: با وجود اینکه دولت آمریکا رویکرد خصمانهای با خروج از برجام در پیش گرفته، اما رسیدگی به وضعیت اقتصادی از برنامههایی است که با جدیت در حال پیگیری است. معاون رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: آمریکا با این اقدام شرایط سخت اقتصادی را به دولت تحمیل کرده و از طرفی همانطور که همه در جریان هستند با ایجاد جنگ روانی و اقتصادی سعی دارند کشور و اقتصاد ما را به زمین بزنند. ابتکار با تاکید بر اینکه دولت همه توان خود را بکار گرفته تا مشکلات مردم کمتر شود، افزود: در خیلی از جوامع اعتقاد دارند که یک خانواده سالم میتواند یک اقتصاد سالم را تضمین کند و در همین راستا موضوع خانواده و آسیبهای آن هم از جهت سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری و هم از جهت ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم مورد توجه قرار گرفته است.
* طراحی اطلس اجتماعی استان استاندار خوزستان نیز در این نشست با اشاره به اینکه استان از احزاب و سازمانهای مردم نهاد پویا و علاقمندی به فعالیتهای مربوط به خانواده برخوردار است، اظهار داشت: این فعالیتها باعث هموار شدن مسیر توسعه در استان شده است. غلامرضا شریعتی ادامه داد: با فعالیت خانه سازمانهای مردم نهاد، برگزاری کلاسها و دورههای آموزشی در استان با محوریت بانوان و خانواده افزایش چشمگیری پیدا کرده است. نماینده عالی دولت در استان عملکرد خانه احزاب در استان را رضایت بخش اعلام کرد و گفت: طی دو سال گذشته اعتبارات مربوط به مسائل حوزه اجتماعی و بخش بانوان افزایش یافته که منجر به افزایش مهارت آموزی در جامعه هدف شده است. استاندار خوزستان تصریح کرد: در این مدت اطلس اجتماعی استان طراحی شده تا از این طریق برنامه ریزیهای لازم برای جامعه هدف مدونتر شده و فعالیتها با برنامه ریزی بهتری تدوین شوند. شریعتی با اشاره به رشد مطالبه گری در جامعه استان خوزستان، عنوان کرد: به همین منظور با حمایت سازمانهای مردم نهاد گروه دانش آموزان مطالبه محور را در استان داریم که در منطقه محروم ملاشیه حضور دارند و هر چند مدت یکبار با مدیران استان جلسات مختلفی دارند تا به بررسی مشکلات و معضلات منطقه خود بپردازند. استاندار خوزستان همچنین به دانش آموزان بازمانده از تحصیل در استان اشاره کرد و گفت: تاکنون دو طرح از چهار طرح با عنوانهای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل به چرخه آموزشی و اعطای بورس تحصیلی به دانش آموزان مناطق کم برخوردار رونمایی شده است. وی تصریح کرد: همچنین در جهت اجرای طرح بازگشت دانش آموزان بازمانده، آموزشهای مجازی در دستور کار قرار گرفته و جامعه هدف دختران هستند و بر همین اساس با وزیر آموزش و پرورش توافق شده تا این دانش آموزان بتوانند در امتحانات هم شرکت کنند. نماینده عالی دولت در استان به برگزاری هفتههای فرهنگی شهرستانهای استان اشاره کرد و گفت: اولین هفته فرهنگی در شهرستان ایذه برگزار شده و هم اکنون نیز هفته فرهنگی شهرستان شوش در حال برگزاری است. گفتنی است، ' معصومه ابتکار' معاون رییس جمهوری در امور بانوان و خانواده در سفری یک روزه صبح امروز شنبه به اهواز سفر کرده و از نزدیک با کارآفرینان، فعالان اجتماعی و اقتصادی استان از نزدیک دیدار و گفتگو کرد.
«من بارها اعلام کردهام که با هیچ کس در هر مرتبهای که باشد عقد اخوت نبستهام. چهارچوب دوستی من در درستی راه هر فرد نهفته است. دفاع از اسلام و حزب الله اصل خدشه ناپذیر سیاست جمهوری اسلامی است. ما باید مدافع افرادی باشیم که منافقین سرهاشان را در مقابل زنان و فرزندانشان در سر سفره افطار گوش تا گوش بریدند. ما باید دشمن سرسخت کسانی باشیم که پروندههای همکاری آنان با امریکا از لانه جاسوسی بیرون آمد. ما باید تمام عشقمان به خدا باشد نه تاریخ. کسانی که از منافقین و لیبرالها دفاع میکنند، پیش ملت عزیز و شهید داده ما راهی ندارند. اگر ایادی بیگانه و ناآگاهان گول خورده که بدون توجه بلندگوی دیگران شدهاند، از این حرکات دست برندارند، مردم ما آنها را بدون هیچ گونه گذشتی طرد خواهند کرد....»
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.