کد خبر:۷۳۳۶۰۰
رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر:

دستگاه‌های اجرایی از ظرفیت دانشگاه خلیج فارس به خوبی استفاده نمی‌کنند

رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های صنعتی این استان از ظرفیت این دانشگاه به خوبی استفاده نمی‌کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالمجید مصلح، رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: این وضعیت تا جایی پیش رفته که اکنون پروژه‌های ارسالی استان تهران به دانشگاه خلیج فارس بیشتر از استان بوشهر میزبان این دانشگاه است.
 
وی بیان کرد: دانشگاه خلیج فارس ۱۲ پروژه بین المللی دارد، ولی با این حال مدیران استانی ترجیح می‌دهند کار‌های خود را به دانشگاه‌هایی غیر دانشگاه خلیج فارس بدهند.

مصلح افزود: خلیج فارس به عنوان دانشگاهی که در آینده نزدیک فرزندان مدیران را میزبانی می‌کند باید از هم اکنون با اعتماد به آن و دادن پروژه‌ها زمینه ارتقای این دانشگاه را فراهم کرد.

وی گفت: در کار‌های واگذار شده به دانشگاه خلیج فارس علاوه بر بحث کیفیت در قیمت نیز قابلیت رقابت با سایر دانشگاه‌های مطرح کشور وجود دارد.

رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر تاکید کرد: واحد‌های صنعتی استان بوشهر نیز همکاری نمی‌کنند و به نوعی دانشگاه را تحریم می‌کنند و حتی برای تعاملات صعنتی نیز به دانشگاه بها نمی‌دهند.

وی اظهار داشت: انتظار می‌رود رویه خوبی که در طی این چند سال برای حمایت از توسعه زیرساخت‌های دانشگاه خلیج فارس ایجاد شده برای واگذاری پروژه‌ها به دانشگاه نیز فراهم شود.

مصلح افزود: دانشگاه خلیج فارس در بحث زیرساختی و افزایش دانشکده‌ها از زمان آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید رشد چشمگیری داشته است.

وی افزود: این دانشگاه در موضوع شاخص‌های کمی و کیفی مقالات نیز در چند سال اخیر موفقیت‌های چشمگیری داشته، ولی به دلیل آسیب دیدن سرمایه‌های اجتماعی بسیاری از افراد این موفقیت‌های را نمی‌پذیرند
 
رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: رتبه بند‌هایی که در آن‌ها دانشگاه خلیج فارس به عنوان دانشگاه برتر معرفی شده سایت‌های بین المللی و مرجع‌های معتبری همچون آی اس آی و آی اس سی است که می‌توان به آن‌ها مراجعه و صحت رتبه بندی‌ها را دید.

وی اظهار داشت: دانشگاه خلیج فارس اکنون در تراز علمی در جایگاه مطلوب است و در بین دانشگاه‌های کشور حرف برای گفتن دارد.

مصلح یادآور شد: این دانشگاه در حوزه پژوهشی در رتبه بندی سایمگو در جایگاه ۲۸، در بین دانشگاه‌های وزارتخانه علوم و بهداشت رتبه ۲۴، دانشگاه‌های وزارت علوم در جایگاه بیستم قرار دارد.

گفتنی است، دانشگاه خلیج فارس با حدود هفت هزار دانشجو در ۲۹ رشته کارشناسی، ۴۸ رشته کارشناسی ارشد و ۱۳ رشته دکترا، جهت گیری خود را در حوزه کار آفرینی قرار داده و این دانشگاه از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان پایلوت دانشگاه کار آفرین انتخاب شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار