آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۴۲۲۶

تعرض ده‌ها شهرک نشین و نظامی صهیونیست به مسجد الاقصی

ده‌ها شهرک نشین و نظامی صهیونیست روز سه شنبه اقدام به هتک حرمت مسجد الاقصی کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، ده‌ها شهرک نشین و نظامی صهیونیست صبح امروز سه شنبه اقدام به هتک حرمت مسجد الاقصی کردند.

یکی از مسئولان اداره اوقاف اسلامی قدس اظهار داشت که ۵۰ شهرک نشین صهیونیست تحت حمایت نیرو‌های پلیس رژیم صهیونیستی وارد مسجد الاقصی شده و در نزدیکی باب الرحمه به ادای مراسم‌های آیین یهود مشغول شدند.

علاوه بر این، ۲۰ طلبه صهیونیست مراکز دینی و دانشگاه‌های عبری زبان نیز همراه با افسران پلیس رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی تعرض کردند.

از طرف دیگر، ۴۲ نظامی صهیونیست با لباس غیرنظامی اقدام به هتک حرمت مسجد الاقصی کردند.

در همین حال، شمار زیادی از نیرو‌های پلیس رژیم صهیونیستی امنیت صهیونیست‌ها را در جریان تعرض به قبله نخست مسلمانان تامین می‌کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار