کد خبر:۷۳۴۳۸۱
حاچمی در گفتگو با دانشجو:

رئیس دانشگاه بجنورد حاضر به حضور در جلسه پرسش و پاسخ نیست/ مسئولان سعی دارند شورای صنفی را حذف کنند

مسئول روابط عمومی شورای صنفی دانشگاه بجنورد گفت: آقای محقر به عنوان رئیس دانشگاه خود را از دانشجویان دور نگه می‌دارد و حتی حاضر به حضور در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی و تریبون آزاد نیست.
حسین اکبری

محمد حاچمی، مسئول روابط عمومی شورای صنفی دانشگاه بجنورد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: دانشگاه بجنورد با مشکلات ایاب و ذهاب مانند کم بودن تعداد اتوبوس ها، برخورد بد راننده‌های اتوبوس و کیفیت بد اتوبوس‌ها رو به رو است. اگر این اتفاق در دانشگاه علوم تحقیقات تهران نمی‌افتاد، هیچ جرقه‌ای برای حل این مشکل در دانشگاه ما زده نمی‌شد.

حاچمی ادامه داد: ما نامه‌ای به تمام مسئولان کشوری خواهیم فرستاد تا همه را از وضعیت دانشگاه با خبر کنیم که در صورت بروز اتفاق، دیگر مسئولان نگویند که ما خبر نداشتیم.

مسئول روابط عمومی شورای صنفی دانشگاه بجنورد خاطرنشان کرد: مسئولان دانشگاه حتی وقت ملاقات هم به سختی به ما می‌دهند. هر زمان که مراجعه کردیم به ما گفتند در جلسه هستند؛ جلساتی که هیج نتیجه‌ای برای ما ندارد. ما ابتدا به شهرداری مراجعه کردیم که ما را به رئیس امور زیربنایی ارجاع دادند و ایشان گفتند حدود ۲۰۰ میلیون تومان خرج اتوبوس‌ها شده است که این مبلغ در اختیار دانشگاه قرار داده شده و در خصوص مشکلات فنی اتوبوس‌ها نیز گفتند ما بودجه داریم، ولی قطعاتی که برای اتوبوس‌ها مورد نیاز است، به دلیل تحریم وجود ندارد. عجیب است که چطور استانداری این استان با این تشکیلات نمی‌تواند دو دستگاه اتوبوس جدید در اختیار دانشگاه قرار دهد؟!

وی تعداد اتوبوس‌های دانشگاه در قیاس با کل اتوبوس‌های شهر را مناسب ارزیابی کرد و افزود: بخشی از مشکلات به خاطر برنامه ریزی‌ها است. به عنوان مثال در ساعت ۱۰ بیشترین ورود دانشجو به دانشگاه را داریم، اما در این زمان کمترین اتوبوس در اختیار ما است.

حاچمی تاکید کرد: تمامی مسئولان دانشگاهی از نبود بودجه دم می‌زنند و پاسخ آن‌ها به درخواست‌های ما کمبود بودجه است. مسئولان باید به دانشجو اهمیت دهند و اگر کاری نمی‌توانند انجام دهند، حداقل در کنار دانشجو‌ها باشند. آقای محقر به عنوان رئیس دانشگاه خود را از دانشجویان دور نگه می‌دارد و حتی حاضر به حضور در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی و تریبون آزاد نیست.

این عضو شورای صنفی در پایان از سنگ اندازی‌های مسئولان بر سر راه شورای صنفی پرده برداشت و گفت: از همان ابتدا با شورا مخالفت کردند و حقوق حداقلی اعضا را قطع کردند و ما مجبوریم هزینه‌ها را از جیب خودمان بگذاریم. با این برخورد و رفتار‌هایی که در قبال شورای صنفی می‌شود فکر می‌کنم برای سال‌های آینده کمتر کسی حاضر باشد از درسش بزند و برای بهبود وضعیت دانشگاه وارد عرصه شورای صنفی شود و این موضوعی است که مسئولان دانشگاهی فکر می‌کنند به نفعشان است، ولی سخت در اشتباه هستند. طی این دو ماه برای دانشگاه و دانشجویان فعالیت‌های زیادی انجام داده ایم؛ اما متأسفانه مسئولان سعی در حذف شورای صنفی در سال‌های آتی دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار