کد خبر:۷۴۹۲۶۴
گزارش|

توقیف ۲ دستگاه اتوبوس دانشگاه بجنورد به دلیل سوار کردن مسافر بیش از حد مجاز/ حمل و نقل ۴۰۰۰ دانشجو تنها با ۶ اتوبوس!

دانشگاه بجنورد همواره با مشکل ایاب و ذهاب رو به رو بوده است؛ اما در چند روز گذشته به دلیل تعداد زیاد دانشجویانی که سوار اتوبوس شده بودند، پلیس ۲ دستگاه اتوبوس دانشگاه را توقیف و به پارکینگ منتقل کرده است.
حسین اکبری

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از بجنورد، مشکل حمل و نقل دانشجویان دانشگاه بجنورد از داخل شهر، به دانشگاه که در خارج از شهر قرار دارد، تبدیل به یک عادت برای دانشجویان این دانشگاه شده است. همه روزه دانشجویان با انواع مشکلات در این خصوص مواجه اند. گاهی اتوبوس‌ها سر زمان تعیین شده حرکت نمی‌کنند، گاهی آنقدر مملو از جمعیت هستند که دانشجویان آخر صف نمی‌توانند سوار اتوبوس شوند و گاهی نیز اصلا سرویس دهی انجام نمی‌شود.

آخرین مشکلی که در این خصوص به وجود آمد توقیف ۲ دستگاه اتوبوس خط دانشگاه به دلیل ازدحام زیاد بود؛ مشکلی که شورای صنفی دانشگاه را وادار به صدور بیانیه کرد؛ «متأسفانه امروز ۲ اتوبوس به دلیل تعداد مسافر بالا و بیش از حد توسط پلیس راهنمایی و رانندگی متوقف و پلاک آن‌ها توقیف شده است. اکنون با کمبود اتوبوس مواجه شده ایم. اعضای شورای صنفی دانشگاه بجنورد در حال پیگیری ماجرا از طریق مسئولان ذی ربط برای برطرف شدن مشکل اتفاق افتاده می‌باشد.»

اما این موضوع دارای سابقه است. بار‌ها اتوبوس‌های خط واحد دانشگاه بجنورد به دلیل سوارشدن بیش از حد مجاز دانشجویان، که خطرات بسیار زیادی را نیز در پی دارد، توسط پلیس راهنمایی و رانندگی جریمه شده بودند، اما این بار پلیس تصمیم گرفت اقدام قاطع تری انجام دهد تا جان دانشجویان کمتر به خطر بیفتد.

برخی دانشجویان نیز در شبکه های مجازی به رفتار‌های زننده راننده‌های اتوبوس‌ها انتقاد دارند. تا کنون بار‌ها مشاهده شده است که دانشجویان با راننده‌ها وارد جنجال‌های زبانی و گاهی فیزیکی شده اند.
۵ شنبه حتما//// توقیف ۲ دستگاه اتوبوس دانشگاه بجنورد به دلیل ازدحام زیاد/ حمل و نقل ۴ هزار دانشجو با ۶ اتوبوس
 
۵ شنبه حتما//// توقیف ۲ دستگاه اتوبوس دانشگاه بجنورد به دلیل ازدحام زیاد/ حمل و نقل ۴ هزار دانشجو با ۶ اتوبوس
اتوبوس‌های تعمیر شده بجنورد به دانشگاه تعلق نگرفته است
از این رو به سراغ دبیر شورای صنفی دانشگاه بجنورد رفتیم تا از وضعیت سرویس ایاب و ذهاب دانشگاه اطلاعات بیشتری کسب کنیم. محمد حسین باقری، دبیر شورای صنفی دانشگاه بجنورد در این خصوص به خبرنگار ما گفت: در حدود یک سال پیش از سوی استانداری خراسان شمالی، مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان برای سیستم ایاب و ذهاب دانشگاه تخصیص داده شده و امسال این مبلغ حاصل شد. اما سپس بهانه آوردند که قطعات اتوبوس برای ترمیم آن‌ها وجود ندارد و به شورای صنفی می‌گفتند بروید قطعات اتوبوس را پیدا کنید.

باقری ادامه داد: بنا بود ۴ دستگاه اتوبوس تعمیر شود. قطعات اتوبوس‌ها به هر شکل تامین شد و در نهایت ۲ اتوبوس تعمیر شد. در هفته پژوهش با معاون سیاسی وقت استانداری صحبت کردم و وی گفت اتوبوس‌ها وارد خط شده است، درحالی که هیچ اتوبوسی به خط دانشگاه افزوده نشده بود. البته وی همان زمان با سازمان اتوبوسرانی تماس گرفت و مشخص شد اتوبوس‌ها به دانشگاه اشراق تعلق گرفته است!

دبیر شورای صنفی دانشگاه بجنورد خاطرنشان کرد: ترم جدید نیز آغاز شد و قول اضافه شدن ۱ دستگاه اتوبوس به ما داده بودند. از سوی دیگر تعمیرات لازم روی اتوبوس انجام شده بود، اما در پاسخ به پیگیری‌های ما برای اضافه شدن اتوبوس به خط دانشگاه گفتند این دستگاه در حال تست شدن است.

عدم موفقیت در تدارک جلسه با رئیس دانشگاه
وی افزود: برای پیگیری این مسئله خواستیم با رئیس دانشگاه جلسه‌ای داشته باشیم که موفق نشدیم، لذا نامه‌ای به مسئولان مربوطه دانشگاه در این خصوص ارسال کردیم. روز گذشته نیز مسئولان دانشگاه با مقامات استانداری جلسه‌ای داشته اند که باید دید نتیجه آن جلسه چه بوده.

باقری به مشکل پیش آمده چند روز گذشته نیز اشاره کرد و بیان داشت: در چند روز گذشته به دلیل ازدحام جمعیت در داخل اتوبوس، پلیس ۲ اتوبوس را متوقف می‌کند و ظاهرا اتوبوس‌ها توقیف و به پارکینگ منتقل شده اند. در این مسئله دیگر کاری از دست شورای صنفی نیز برنمی آمد و لذا رئیس دانشگاه وارد ماجرا شده بود.

این دانشجو از وجود ابهام در این ماجرا سخن گفت و تصریح کرد: نکته عجیب ماجرا آن جاست که هیچ دانشجویی که در آن دو اتوبوس حضور داشته، با ما ارتباط نگرفته و ماجرا را بیان نمی‌کنند. ما پل‌های ارتباطی‌ای برای این ماجرا تعیین کردیم، اما باز هم فردی به ما مراجعه نکرد؛ لذا ممکن است ماجرای دیگری نیز اتفاق افتاده باشد که اگر اطلاعات دقیق تری به دست نیاوریم به حراست دانشگاه مراجعه خواهیم کرد.

پاسخ عجیب اتوبوسرانی!
دبیر شورای صنفی دانشگاه بجنورد تاکید کرد: اینک خط دانشگاه ۲ اتوبوس کمتر از مواقع عادی دارد و سازمان اتوبوسرانی در پاسخ به پیگیری‌های ما گفته، می‌توانیم هم اکنون اتوبوس‌ها را برگردانیم، اما می‌خواهیم از راهنمایی و رانندگی شکایت کنیم. باید اتوبوس‌ها در اختیار آن‌ها باشد.

وی افزود: نمی‌دانم با چه منطقی این کار را می‌کنند. ۴ هزار دانشجوی این دانشگاه نیاز به سرویس رفت و امد دارند. دانشگاه خودش نیز ۲ اتوبوس دارد و می‌تواند این سرویس‌ها را وارد خط کند، اما با این عمل موافقت نکرد.

باقری در پایان گفت: در حوزه‌های دیگر نیز مشکلات زیادی وجود دارد و برای حل برخی از این مشکلات در تدارک برگزاری جلسه هم اندیشی بین شورای صنفی و تشکل ها، کانون‌ها و انجمن‌های علمی هستیم. دانشگاه در رکود افتاده است و پیشرفتی ندارد و در برخی مواقع پسرفت نیز مشاهده می‌شود. شاید یکی از دلایلش آن است که مسئولان نمی‌خواهند کاری کنند و در این شرایط من دانشجو چه کار کنم؟

باید دید قصه‌ی پر غصه دانشجویان در خصوص ایاب و ذهاب دانشگاه بجنورد چه زمانی به سرانجام می‌رسد. طبق گفته مسئولان، اینک حدود ۱۵ درصد اتوبوس‌های بجنورد در اختیار دانشگاه است، اما باز هم جوابگوی نیاز دانشجویان نیست. با این تفاسیر دانشگاه بجنورد ۸ اتوبوس را در اختیار خود می‌دید که اکنون و با توقیف ۲ اتوبوس، ۴ هزار دانشجو باید فقط با ۶ اتوبوس رفت و آمد کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار