به گزارش گروه سیاسی
خبرگزاری دانشجو، سردار دکتر علیمحمد نائینی مشاور فرمانده کل سپاه و رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در حاشیه سخنرانی در بزرگداشت مراسم ۹ دیماه در ایلام گفت: عملیات کربلای چهار، کربلای پنج، تکمیلی کربلای پنج و کربلای هشت را باید یک مجموعه عملیات بههمپیوسته و در امتداد یکدیگر دانست، این عملیاتها همزمان و در یک منطقه به جهت اهمیت منطقه شرق بصره انجام شد؛ و نتایج آن تغییر محاسبات دشمن و تبدیل آن پیروزیها به یک برگ برنده راهبردی در جنگ بود. در آن مقطع هر اتفاقی افتاد، عنایات خداوند متعال، تدبیر فرماندهی جنگ و مقاومت و مجاهدت رزمندگان عزیز بود.
رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس افزود: این مقطع مهمترین و سرنوشتسازترین مقطع جنگ بود. اگر کربلای چهار نبود، دستاوردهای کربلای پنج را نداشتیم.
مشاور فرمانده کل سپاه بابیان اینکه محور عملیاتی کربلای چهار دو منطقه تک اصلی و پشتیبانی داشت. بیان کرد: وقتی خط در منطقه تک اصلی با هوشیاری نیروهای عراقی شکسته نشد، دشمن بهاشتباه افتاد و محور تک پشتیبانی به محور اصلی عملیات یعنی؛ کربلای پنج تبدیل شد و دشمن در مکان و زمان فریب خورد. با دستاوردهای آن در ارتش بعث عراق، نسبت به پیروزی قطعی جمهوری اسلامی ایران در جنگ احساس خطر به وجود آمد و مجبور به پذیرش بسیاری از شرایط ما در قطعنامه ۵۹۸ شد.
هدف دشمن در چهلمین سال انقلاب جایگزینی بیاعتمادی و ناامیدی بهجای افتخارات گذشته استوی اضافه کرد: همه ما، نخبگان سیاسی و فعالان رسانهای باید توجه داشته باشیم، میدانی برای جنگ نرم دشمن در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی فراهم نکنیم. معاندان در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، تلاش میکند افتخارات گذشته را که ترکیبی از عزت و استقلال سیاسی و اعتمادبهنفس است با مفاهیمی مانند؛ بیاعتمادی و ناامیدی جایگزین کند؛ و این بخشی از جنگ نرم خطرناک و پیچیده دشمن است.