کد خبر:۷۳۵۶۰۹
حجت‌الاسلام احمدی:

خاستگاه اصلی فتنه ۸۸ تبعیت از هوای نفس بود

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد زنجان گفت: خاستگاه اصلی فتنه ۸۸ اطاعت و تبعیت سران فتنه از هوای نفس در بستر ایجاد بدعت‌ها بود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ حجت‌الاسلام سعید احمدی، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان صبح امروز در مراسمی به مناسبت سالروز حماسه ۹ دی که در سالن کنفرانس امام خمینی (ره) دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر برگزار شد به تشریح عوامل و علل بروز فتنه پرداخت و گفت: فتنه فضای غبارآلودی است که در آن حق و باطل با هم گره خورده و تشخیص حق و باطل در آن زمان نه فقط برای مردم بلکه برای عالمان نیز سخت می‌شود و خیلی‌ها دچار اشتباه و لغزش می‌شوند.

وی با بیان فتنه‌های ایجاد شده در دوران حکومت حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) افزود: دوران کنونی انقلاب اسلامی ما بی‌شباهت به دوران حکومت امیرالمؤمنین علی (ع) نیست، چراکه از اول انقلاب اسلامی و در این ۴۰ سال گذشته، نظام ما به فتنه‌های متعددی دچار شده و دشمن برای لحظه‌لحظه این نظام اسلامی برنامه‌های مختلفی را اجرا کرده است.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان، فتنه ۸۸ را یادآور شد و اظهار کرد: دشمنان در سال ۸۸ قبل از انتخابات با کلمه رمز تقلب در انتخابات و با انواع ابزار‌های رسانه‌ای برای ایجاد ناهنجاری در کشور وارد صحنه شده بودند و شیرینی حضور ۴۰ میلیونی مردم در بستر مردم‌سالاری دینی در انتخابات را به کام مردم تلخ کرده و با اردوکشی در خیابان‌ها به نظام و انقلاب صدمه وارد کردند.

احمدی افزود: خاستگاه اصلی فتنه ۸۸ اطاعت و تبعیت از هوای نفس سران فتنه در بستر ایجاد بدعت‌ها بود که با هوشیاری، بصیرت مردم، درایت و ایستادگی مقام معظم رهبری مقابل ایجاد بدعت و زیاده‌خواهی، ۹ دی با حضور حماسی مردم خنثی شد.

وی تأکید کرد: دشمن برای همه لحظات و برای تمام اقشار در آینده با ابزار‌های جدید برنامه دارد که برای مقابله با این برنامه‌ها وظیفه اصلی ما تبیین نسل جوان و بصیرت‌افزایی به جوانان است که با جدیت باید پیگیری شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار