آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۷۳۷۴

قوانین جدید فرانسه برای سرکوب تظاهرات

نخست وزیر فرانسه از وضع قوانینی جدید برای تشدید مقابله با تظاهرات و سرکوب اعتراضات مردمی خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، ادوارد فیلیپ نخست وزیر فرانسه روز دوشنبه اعلام کرد در پی چندین هفته اعتراضات توسط جلیقه زردها، دولت این کشور دست به اعمال قوانین سختی برای مقابله با اعتراضات غیرقانونی زده است.

به گفته وی، پس از اتفاقات هفته های اخیر، سرکوب اعتراضات مردمی تشدید شده و مجازات های سخت تری در انتظار آشوبگران خواهد بود.

نخست وزیر فرانسه هشدار داد که شرکت کنندگان در آشوب باید منتظر مجازات های سخت تری باشند. وی در عین حال افزود که دفاع از آزادی در فرانسه همچنان امری ضروری است، و کسانی که به دنبال برپایی اعتراضات مسالمت آمیز هستند، نباید مجازات شوند.

این اقدامات بخشی از دستور عمومی جدید دولت فرانسه پس از خشونت های به وجود آمده در تظاهرات جلیقه زردها است که به افسران پلیس و ساختمان های دولتی آسیب وارد کرد.

فیلیپ در پایان تاکید کرد که دولت "موضع بسیار قاطعی" در قبال "ادامه خشونت غیرقابل قبول در سراسر کشور" اتخاذ خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار