کد خبر:۷۴۱۸۵۴

تقدیر وزیر کشور فرانسه از خشونت پلیس با معترضان!

علی رغم خشونت پلیس با تظاهر کنندگان در یازدهمین شنبه سیاه، وزیر کشور فرانسه با تقدیر از رفتار پلیس ضد شورش، معترضان به سیاست‌های دولت را اراذل و اوباش نامید.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، علی رغم خشونت پلیس فرانسه با تظاهر کنندگان در یازدهمین شنبه سیاه، کریستف کاستانه، وزیر کشور فرانسه با تقدیر از رفتار پلیس ضد شورش، معترضان به سیاست‌های دولت را اراذل و اوباش نامید.

مردم معترض به سیاست‌های دولت امانوئل مکرون آنطور که در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرده اند در هفتاد و چهارمین روز از اعتراضات پیاپی در تمامی شهر‌های بزرگ و کوچک فرانسه از جمله پاریس، بوردو، تولوز، نانت، استراسبورگ، لیل، و مارسی همچنان خواستار استعفای مکرون و دولتش هستند.

در جریان حدودا دو ماه و نیم اعتراض به سیاست‌های دولت فرانسه تاکنون ۱۰ نفر کشته و ۸ هزار نفر زخمی یا بازداشت شده‌اند. حدود ۲۰ نفر هم بر اثر اصابت گلوله تفنگ فلش بال به چشمشان نابینا شده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار